reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

pytałam się...i mówił że jeszcze mogą brykać...ale mnie się wydaje ze już mało miejsca mają i ze tak zostanie...bo teraz to bardziej się prężą niż robią fikołki....

reklama
jeszcze dzisiaj mam jechać płytki do kuchni wybierać i farby to pokoju małych....znowu będzie śmieszna klutnia z mężem....ja będę tupać nogami a on się obrazi hehehe....mamy całkiem inne gusta..więc zawsze ktoś musi odpuścić:)

rabbit - my też mamy inne gusta mi jedno a jemu inne ale teraz w ciąży mam przewagę:) wykorzystaj to:)
a na fb to trochę mi zejdzie bo Milenka ma tyle fajnych zdjęć małej że nie mogę się napatrzeć;)
a fakt faktem kto by powiedział ze bedziemy mamami bliźniaków:)

jak robiliśmy remont to był meksyk....jemu nawet nie podobają się niektóre moje ubrania....ale to ma swój urok....hehe

powiem wam że coraz fajniej na tym BB jest z wami:) bliźniakowe mamy i ich rozterki hehehe

Ostatnia edycja:
pytałam się...i mówił że jeszcze mogą brykać...ale mnie się wydaje ze już mało miejsca mają i ze tak zostanie...bo teraz to bardziej się prężą niż robią fikołki....

oj moga jeszcze moga, u mnie tez niby miały mało miejsca a w 36 tygodniu w ciagu jednego dnia gdy miałam 2 razy w szpitalu robione usg to raz były poprzecznie-główkowe a potem oboje główkowe :)

Milenka i rabbit wysłałam i Wam zaproszenie na fb, reszty jakos nie moge zlokalizowac

reklama
Do góry