reklama

Ciąża bliźniacza

Milena no to na pewno sterydy pomogły, wazne ze zdrowy maluszek.
youstta no to graulacje chłopak juz jest, teraz dziewczynka by sie przydała do pary :).Ja nadal nie wiem jak nie mozna rozróżnic czy jednojajowe..to podstawa przeciez.A kiedy masz połówkowe?Co do wagi to ja wcale nie mam apetytu(oprócz sniadania) i nawet wydaje mi sie ze jem mniej niz przed ciążą.Tak źle i tak niedobrze..
Ja uciekam, bo jak zwykle na noc brzuch mi twardnieje, nie wiem czy to wzdecia czy cos innego, ale rano zawsze ok.Dobrej nocki laseczki!

reklama
hej, my tez juz na nogach, ale niestety po ciezkiej nocy :( dziewczynki sie obudzily o 4 i zrobily dyskoteke w brzuchu wiec ja tez nie spalam :( jestem wykonczona, do tego kicham strasznie i juz nie wiem co robic :((( ojj to nie bedzie chyba udany dzien...

MamaMacka maść majerankowa pod nos, acatar baby możesz psikać i dużo mieszkanie wietrz. Poza tym jak dziewczyny wspominały czosnek (ja sobie z masłem smażyłam i na bagietkę kładłam ala bagetka czosnkowa). Powrotu do zdrowa wszystkim podwójnym zdechlaczkom

nooo Karola ma dzis cc , kciukasy za nia!!! ale szczesciara co??? mam nadzieje,ze wszystko pojdzie/poszlo oki doki ;)
rabbit ja juz wcinam drugiego hhihihihihihihi ;)
Ewelina -sol morska do noska pomaga oczyszczac ,bezpiecznie bez wysuszania i tak jak kolezanka powiedziala masc majerankowa i czosnek!!!!

reklama
masc majerankowa niestety nie dziala :( wypilam wapno wzielam oscillococinum i teraz zapodalam sobie krople macka zyrtec :) lekarz powiedzial ze mozna bo to od urodzenia mozna stosowac wiec nie zaszkodzi, to bardziej na tle alergicznym jest niestety :(mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok

karola jestesmy z toba i dzieciaczkami!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry