Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja już na nogach Śniadanko zjedzone i samopoczucie ok
pogoda piękna więc zapowiada się aktywny dzień, jadę do siostry potem do rodziców i pewnie jeszcze jakieś zakupki zajrzę do Was popołudniu
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia
Hejka, ja w mniej super humorze bo czekam na.... zakupy az przywioza do domu... eeeeek ;/
ale fajnie nowa kuchnia fiu fiu
GASTONE wszystkiego naj naj dla Twoich przecudnych coreczek... Boze moje za rok we wrzesniu beda obchodzic roczek, az nie chce sie wierzyc!!! yay!
Czesc dziewczyny i ja dołączam się do życzeń , u mnie pogoda tez superancka brat zabrał Julke nad jeziorko mężuś w pracy a ja znowu jak sierotka sama ahhhhh. Nudy nudy chyba wezmę się dzisiaj za ruskie pierogi okraszane boczkiem mniam i będzie wyżerka hihihih.
noo ja też już lepiej ....ale pewnie dlatego że leże.... wiesz ja już się bardzo szybko męcze wystarczy że połażę po mieszkaniu i już brzusio twardnieje i boli krocze...więc leże ....wytrzymam miesiąc a nawet dwa....dla moich pierdziochów wszystko