Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehe

madzia a ty na ta glukoze to idziesz pierwszy raz czy drugi? moj M jak mu powiedialam, ze bedzie czekal obok w sali jesli pozwola bo jeszcze nie pytalam i nagrywal jak dzidzie przyniosa to tez powiedzial, ze chyba oszalalm i ze on dopiero razem ze mna bedzie ogladal, albo jak juz je ubiora bo sie boiHello)
witaj Megi12) super że forum się rozrasta! uważaj na te twardnienia i odpoczywaj!
hehe od wczoraj znowu zauważyłam coś nowego związanego z ciążą ;-) tak mi sie dziewczyny pchają że aż żebra i w ich okolicach boli... musze siedziec z wyprostowanymi plecami bo inaczej to po chwili jest masakrahehehe
obiecałam sobie że do grudnia, czyli do 30 tyg nie bede nic kupować dla dzieci... a grudzien zbliza sie wielkimi krokami i juz robie liste co trzeba kupic... od wtorku zaczynam szalec
pisałyście że niektore szpitale pozwalaja ojcu dziecka byc przy cesarce... ciekawe jak bedzie u nas... musze zapisac to pytanie na liste pytan do mojego gina :-) oczywiscie jak powiedzialam o tym mojemu mezowi to powiedzial ze chyba zwariowalam i ze on poczeka tam gdzie trzeba
jutro wybieram sie na badania... i na ta porąbaną glukozę... aż strach iść jak czytam wasze odczucia... chyba bede musiala sobie towarzystwo zorganizowac... :-)
Miłego dnia)))
takiej to dobrze u nas daja bialy syf w smaku przypominajacy rozpuszczona tonę waty cukrowej w szklance wody. a u ciebie pomaranczewitam nowa blizniacza mamusie!!!!
co do glukozy to ja mialam w 28 tyg i nie byla taka zla, mialam nawet o smaku pomaranczowym, niewiem czy w PL tez daja smakowa ale dalo sie wytrzymacniestety u mnie wynik byl pozytywny no i teraz musze sprawdzac poziom glukozy 4xdziennie, ale odkad mierze to wszystko jest dobrze a zmienilam tylko to ze do herbaty uzywam slodzika zamiast cukru i jem ciemne pieczywo, no i czasem pozwole sobie na czekoladke ale to tez nie zwieksze poziomu glukozy za bardzo, wiec sie nie martwie,.
ja dowiedzialam sie ze beda chlopcy w 20 tyg ale pozniej jeszcze na dwoch usg prosilam zeby sie jeszcze upewnic) a zachcianek nie mam zadnych, ogolnie to jem mniej niz przed ciaza ale to pewnie przez ucisk na zoladek. no niestety juz +13kg az ciezko sie zrobilo ufff