reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

a ja będe miała chlopaka a z druga dzidzią nie widomo. nie chciała pokazac co tam ma.
strasznie się boje że sobie rady nie mam. bo sie nie znam na dzieciach. :zawstydzona/y:
mam nadzieje że wkroce wyjde ze szpitala i nie będe miała juz tych głupich skurczy

pozdrawiam wszytkie tzryserduszkowe mamusie
lily a co ci sie bidulo dzieje? ja tez z tym lezalam, ale po 3 dniach puscili mnie do domu i teraz leze w swojej sypialni;) dlugo juz tam jestes?

ja tez z zakupami czekam do 30 tygodnia, ale to jeszcze tyle czasu;( korci mnie strasznie jak sobie przegladam stronki w necie.

reklama
a zachcianek nie mam zadnych, ogolnie to jem mniej niz przed ciaza ale to pewnie przez ucisk na zoladek. no niestety juz +13kg az ciezko sie zrobilo ufff
Ja glukoze mialam robiona jakos w 27tyg., poziom po 2 godz. 140 (a norma do 140!) i teraz prawdopodobnie bede musiala powtorzyc.Jutro mam wizyte i gin zadecyduje. Specjalnej diety nie robilam..tym bardziej ze ja nie umiem zyc bez slodyczy! Zawsze tak bylo! I boje sie ze mogla cukrzyca mnie dopasc.. Zachcianek tez nie mam. Jem tez duzo mniej niz przed ciaza. I juz mam 15kg na plusie:szok: I ciezko strasznie. Troche pochodze to az mnie pod stopami boli, a tu jeszcze sprzatania po remoncie tyyylee:-(Ostatnio to wogole nie leze w ciagu dnia a wieczorem padam z nog!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry