Yenefer - ja bardzo chciałabym karmić cycem, ale jak wiadomo nawet najlepsze chęci nie gwarantują tu sukcesu, dlatego na wszelki wypadek kupiłam 2 butelki. Zobaczymy jak będzie.
Pauli - ja też czekałam z zakupami do listopada (gdzieś do 26-27tc), bo bałam się zapeszyć. Efekt był taki, że w sklepie tylko siedziałam bo nie byłam w stanie się ruszać (robiło mi się słabo) i większość rzeczy znalazł i wybrał M z moją mamą i siostrą. Teraz z kolei mam opory przed zrywaniem metek - wszystko leży na półkach ale nie poprane, bo też nie chcę zapeszyć. Ale z tymi zakupami to jak mogę Ci doradzić, wybierz się wcześniej - to straszna frajda, ale jak się ma na nie siłę. Ja potem to już się tylko denerwowałam czy nie za długo jestem na chodzie i czy to mi nie zaszkodzi. Poza tym wiele rzeczy jest tańszych w internecie - warto spisać ceny i potem porównać i wybrać tańsze albo ładniejsze.
Moje wymiary na dzisiejszy dzień wynoszą około 95/115/100. Pojawiły mi się żylaki i rozstępy. Z dobrych wieści zniknęło mi większość syfów z buzi i włosy bardzo mało mi się tłuszczą (wcześniej myłam głowę co 2-3 dni, teraz wystarcza spokojnie co tydzień).
Dziewczyny, kiedy planujecie pakować torbę do szpitala?