reklama

Ciąża bliźniacza

Tak podczytałam końcówkę i widzę że nie tylko ja w skończonym 30 tyg ciąży mam problemy ze zgagą ,ahhh jak pali :szok: i snem.W nocy kręcę się jak w młynku z jednej strony na drugą i cały czas się wybudzam.A to co moje Księżniczki potrafią kopać i się rozpychać to szok ;-) 12 sierpnia mam wizytę :-) Miesiąc temu ,jedna ułożona była główka w dół a druga główką do góry.Ciekawe jaką teraz mają pozycję,bo ja czuję je od samego dołu,jak sobie skaczą po pęcherzu po same cyce :-D pozdrawiamy

reklama
Tak podczytałam końcówkę i widzę że nie tylko ja w skończonym 30 tyg ciąży mam problemy ze zgagą ,ahhh jak pali :szok: i snem.W nocy kręcę się jak w młynku z jednej strony na drugą i cały czas się wybudzam.A to co moje Księżniczki potrafią kopać i się rozpychać to szok ;-) 12 sierpnia mam wizytę :-) Miesiąc temu ,jedna ułożona była główka w dół a druga główką do góry.Ciekawe jaką teraz mają pozycję,bo ja czuję je od samego dołu,jak sobie skaczą po pęcherzu po same cyce :-D pozdrawiamy

hehe w takim razie nasze dziewuszki powinny miec fure wlosow!!! hihi mnie czasem rura pali jak stoje czy siedze... nic nie pomaga blee!!

ja mam taką zgagę że jak piję herbatę to aż mnie przełyk boli taki mam podrażniony ... są dni że koszmar na maxa a są dni bez zgagi...domowy sprawdzony specyfik na zgagę - arbuz i kisiel :-) sprawdziłam i przetestowałam :-)

Próbuję przebrnąć przez książkę bliźnięta atakują , potem mam naszykowaną co nieco o rozwoju dziecka a ogólnie lepiej mi się czyta nie dzieciowe książki i gazety :-)

Ja wypijamy tyle wody i mleka że później robię wycieczki nocne do wuceta :laugh2: Arbuz całą ciążę mus!

Milena23uk właśnie coś mi się o uszy obiło że jak się ma zgagę to dziecko kudłate :-) ciekawe ile w tym prawdy ?
.
Tossa polecasz tą książkę? Bo widziałam że tak ją reklamowali w Dzień dobry TVN .

we wstępie jest ogólnie opisane jak zorganizować sobie życie z bliźniakami a potem są opisane historie znanych ludzi którzy mają bliźniaki i jak to u nich wyglądało z ciążą , porodem i potem jak maluchy już się pojawiły na świecie ... ja dostałam tą książkę więc próbuję ją przeczytać ...
a co nieco o rozwoju dziecka pożyczyła mi kuzynka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry