reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
czołem,
nie małam usg wiec nie wiem ile wazy moja młodziez ale szyjka jak margarret tacher(nie wiem czy tak sie pisze)twarda i nie złomna:)))))) a dzieci leżą poprzecznie. Zaczyna bolec mnie głowa poza tym zjadłam koszmarnie słodkiego loda i mdli mnie jak cholera.
A'propos nianiek to rzeczywiscie czad nawet w małym mieszkaniu bo jak ogladacie głosniej tv to nie macie paranoi ale monitorki to nie wiem nigdy nie miałam i zawsze zdawały mi sie troche przesadzone ale rzeczywiscie w przypadku wczesniaków...sama nie wiem

tak, nie wiem czy nie są poprostu zbyteczne-zawsze je za takie uwazałam ale moze rzeczywiscie jak rodzą sie takie kruszynki??? sama nie wiem w zasadzie nie mam zdania ale osobiscie nie kupiłam i nie rozwazam nawet kupna

ja tez mam zwykla nianie, ja zobacze jak sie juz dzieciaczki urodza ;) jak beda wczesniakami to pomysle, na dzien dzisiejszy nie stac mnie zeby kupic taka mate oddechu x 2 mysle,ze damy rade bez tego ;)

ps super wiesci, zelazna Dama jestes! oby tak dalej :)

Ostatnia edycja:
ale powiem Wam szczerze, że koszmarnie szybko sie męcze-jakaś masakra az boje sie pomyslec co bedzie dalej. Teraz raptem ogarnełam z salonu zabawki Franka i opadłam bezwładnie na fotel:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry