Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czołem,
nie małam usg wiec nie wiem ile wazy moja młodziez ale szyjka jak margarret tacher(nie wiem czy tak sie pisze)twarda i nie złomna))))) a dzieci leżą poprzecznie. Zaczyna bolec mnie głowa poza tym zjadłam koszmarnie słodkiego loda i mdli mnie jak cholera.
A'propos nianiek to rzeczywiscie czad nawet w małym mieszkaniu bo jak ogladacie głosniej tv to nie macie paranoi ale monitorki to nie wiem nigdy nie miałam i zawsze zdawały mi sie troche przesadzone ale rzeczywiscie w przypadku wczesniaków...sama nie wiem
tak, nie wiem czy nie są poprostu zbyteczne-zawsze je za takie uwazałam ale moze rzeczywiscie jak rodzą sie takie kruszynki??? sama nie wiem w zasadzie nie mam zdania ale osobiscie nie kupiłam i nie rozwazam nawet kupna
ja tez mam zwykla nianie, ja zobacze jak sie juz dzieciaczki urodza jak beda wczesniakami to pomysle, na dzien dzisiejszy nie stac mnie zeby kupic taka mate oddechu x 2 mysle,ze damy rade bez tego
ps super wiesci, zelazna Dama jestes! oby tak dalej
ale powiem Wam szczerze, że koszmarnie szybko sie męcze-jakaś masakra az boje sie pomyslec co bedzie dalej. Teraz raptem ogarnełam z salonu zabawki Franka i opadłam bezwładnie na fotel