reklama

Ciąża bliźniacza

Usmialam sie strasznie! Fajne macie tesciowe:-))
U mnie jest akurat moja tesciowa.Ale ja dobrze trafilam bo moja tesciowa to kobieta z klasa, elegancka, ubiera sie modnie i ladnie i w ciuchy dostosowane do swojego wieku.NOsi gustowna bizuterie i uzywa gustownych perfum, kosmetykow itp
I pomimo iz ma juz 70 lat to swietna z niej babka.Lubie z nia przebywac.Ma swoje humory jak kazdy, ale fajna z niej luzara, wszyscy moi znajomi ja uwielbiaja, w dodatku ciekawa osoba, znajaca sie na wszystkim.Dla mnie to kOmpedium wiedzy:-))
Uwielbiam prezenty od niej hihi np ma na sobie bizuterie ktora mi sie podoba , wystarczy slowo i jest juz moja hihi
Kochana kobita:-)))

Ewa szkoda ze nie pytalas wczesniej bo ja sprzedalam niedawno 2 maty oddechu z nianiami angel care za 80 euro za wszystko...
Ja sie moze powtarzam ale to dla mnie byl najlepszy zakup.Moje dzieci urodzily sie w terminie ale monitory sie przydaly, zwlaszcza jeden..
Hania miala reflux i chlustala jedzeniem.Poza tym miala cos w rodzaju bezdechu, ona po urodzeniu miala wode w plucach i problemy z oddychaniem.Mialam te nieprzyjemnosc wybudzania jej z bezdechu.Gdyby nie mata .. nawet nie chce myslec..Spalam twardo i obudzilo mnie wycie monitora.Przez4 miesiace sie to powtarzalo czasem az samo przeszlo.Wiec dla bezpieczenstwa ja polecam jesli kogos stac:-)

Ewaja mam teraz sliczne karuzelki z limitowanej wersji do sprzedania dla dziewczynek.Jak cos to pisz na priv:-)

reklama
ahhhh te mamuski:-D
dzisiaj ide na wizyte do gina którego poznałam leżąc w szpitalu i jakos tak strasznie mi podpasował, chyba bym chciała zeby prowadził mnie do porodu. On pracuje w szpit, w którym chce rodzic, wiec pomyslałam ze to dobry pomysł. Zreszta jest genialnym specem od usg. No nic zobaczymy i jak tylko wróce to napisze co u doktorka:-)i moich maluchów...mam nadzieje, że rosną jak na drozdzach.

karola witam wczesna poroa... zbyt wczesna u mnie ;/
3mam kciukasy za wizyte i za dobra wage maluszkow, napewno wszystko jest ok!! najwazniejsze zeby te glupie skurcze trzymaly sie od Ciebie z daleka!!!! a Ty za tydzien juz 3 trymestr!!! :szok:

Kurcze dziewczyny łzy mi po plecach ciekły ze śmiechu jak czytałam o waszych teściowych. Wygląda na to że moja to nudziara bo taka normalna. Wygląda normalnie i tak się zachowuje, dzieci też nie boję się jej powierzyć, ach cud miód i orzeszki... nie do końca ale każdy ma swoje za uszami.
Ewa Co do monitorów oddechu to ja nie miałam, moi urodzili się w 37+5 dzień więc oddychali sami byli zdrowi i nic się nie działa więc nie widziałam potrzeby kupna. Też jestem tego zdania, że lepiej poczekać i zobaczyć jak się dzieci urodzą czy będą potrzebne. Kupić zawsze można, no chyba, że masz na oku mega promocję to może warto.
Powodzenia na wizytach no i gratulacje dla Karoli dzieci może nie kolosy jak na ten wiek ciąży ale znam ten ból bo moi mimo podobnego wieku byli nawet mniejsi zwłaszcza Szymek. Najważniejsze że zdrowe a wagi szybko nabiorą.

hejka grubaski...:)
u mnie dzisiaj kiepsko....w nocy brzusio twardniał przy zmianie pozycji...teraz trochę lepiej...ale leże....blleee

ja narazię nie kupuje ani niań ani monitorku oddechu, tak jak madzia pisała poczekam po urodzeniu zobaczę....

karola trzymam kciuki za wizytę i czekam na recenzję :)

hej mamuski, ja wlasnie wrocilam z zakupow zywieniowych, jak zwykle wydalam mala fortune ale przynajmniej na jakis czas mam spokoj... teraz tylko czas upichcic obiadek a dzisiaj mnie wzilo na lasagnie :) zobaczymy tylko co z tego wyjdzie bo nigdy jeszcze jej nie robilam :) heh
trzymajta kciuki, odezwe sie pozniej ;)

hej dziewczyny!!! u mnie niby pogoda całkiem, całkiem ale samopoczucie do d..y:(, nic mi nie pasuje:( ani siedzieć ani leżeć i sama nie wiem czego chcę, dobrze że M poszedł do pracy bo chyba zobaczyłby co oznacza kobieta w ciąży:)

Karola trzymam kciuki za wizytę:)

moja mamuśka stwierdziła że na co wam ..cytuję: niania srania :-) lepiej co innego dzieciom kupcie a nie na mieszkanie 38 metrów będziecie cuda na kiju kupować :-) psa macie, postawicie przy łóżeczkach zwierza i to będzie lepsze niż niania - normalnie padłam !
ja oczywiście mam schizę że maluchy powinny z tygodnia na tydzień bardziej o sobie dawać znać a tak nie jest... nie ma to jak samonakręcanie się - grrr

reklama
moja mamuśka stwierdziła że na co wam ..cytuję: niania srania :-) lepiej co innego dzieciom kupcie a nie na mieszkanie 38 metrów będziecie cuda na kiju kupować :-) psa macie, postawicie przy łóżeczkach zwierza i to będzie lepsze niż niania - normalnie padłam !
ja oczywiście mam schizę że maluchy powinny z tygodnia na tydzień bardziej o sobie dawać znać a tak nie jest... nie ma to jak samonakręcanie się - grrr
niania to jedyna rzecz bez ktorej nie wyobrazam sobie zycia... w sumie na kiju nie jest, ale jak dziecko spi w pokoiku a Ty chcesz robic obiad, albo isc do toalety to nie bedziesz dwojki tachac ze soba na kibel :P albo jak Ci chlusnie mlekiem podczas snu a Ty bedziesz w inny pomieszczeniu to bez niani nie bedziesz slyszala, a zadlawienie to ostatnia rzecz jaka chcemy... moze zaproponuj jej zeby sama sobie zwierza przy lozku postawila haha
:-D
Kochana martwilabym sie jakbys byla w 24 tyg i regularnie nie czula ruchow, dzieciaczki moga jeszcze byc ulozeni tak ze kopia do wewnatrz macicy a nie osciany dlatego nie czujesz ruchow...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry