reklama

Ciąża bliźniacza

czesc dziewczyny:) Jestem i ja, ale ostatnie dni tak szybko mi mijają ze nie mogę się połapać:)
a dzisiaj już 15, a ja nie wiem kiedy ten czas od rana minął:) ale nie ma co narzekać lubię jak czas szybko płynie:)

Co do teściowych to ja się nie wypowiadam bo nie mam:(, ale myślę że byłaby do rany przyłóż (umarła jeszcze przed ślubem:-() ale Wam współczuję,
Pozdrawiam wszystkie mamusie:)

Ostatnia edycja:
reklama
aaaa co tu taka cisza??? dziewczyny takie zajęte?? ja pół dnia walczyłam z migreną....i nareszcie mi przeszło....mój remont w domciu dobiega końca...ale jeszcze bardzo śmierdzi farbami i lakierami więc narazie tam nie wracam....

Witam nowe mamy:)))))
T E Ś C I O W E!!!!!!!!!!!! Uwielbiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, rany moja ma tipsy długosci pasa startowego, a sukienki długosci a w zasadzie szerokosci dziecięcego szalika

moja jak zobaczyła u mnie tipsy to gotowa była pędzić ze mną do kosmetyczki - jakoś nie widzę jej 62 letniej babki z tipsami!
sama jest dobrze przy kości ale do mnie teraz w ciązy potrafi powiedzieć baryłeczko ale się toczysz!jakbym ważyła ze 100kg! a nie 83...

ha ha oj dziewczyny ale Wam sie strafily typowo filmowe tesciowe :-D jak w komedii :P
no ale tipsow to ja u starszej babki tez nie widzialam :P
moze jeszcze ma szpilki wielkosci ogorka swierzego?? m;p

:-D:-D:-Dchyba mamy tę samą tesciową:-D:-D:-D
Moja ma 64l i tez jest nazwijmy to grubej kosci ale pierwsza komentuje mój wygląd:wściekła/y:
metki w moich ubraniach tez przeswietla i musze chowac przed nia perfumy:wściekła/y:
Na szczescie mieszka daaaaaaaaaleko i w zasadzie sie nami nie interesuje, jestesmy nudni bo mamy dzieci, zanim urodził sie Franek to bardzo chetnie do nas przyjezdzała na weekendy i kazała sie obwozic po knajpach itp Rozrywkowa babeczka:szok:ale emocjonalnie uboga jak ch........j

No to se ulzyłam:)))

niestety nie :-) ale ma "cudowne" pomysły! na nasz ślub chciała sypać sztuczne płatki kwiatów i porobiła z kolorowego kartonu rożki na te kwiaty co by gościom pod kościołem rozdawać !!! na szczęście z wielkimi trudami udało nam się ją od tego odwieść ...
szkoda ze teść zmarł tydzień po naszym cywilnym bo nie ma kto jej do pionu postawić i ogólnie nie ma dnia żeby nie poleciała na rynek albo do marketu...to taki typ że jak teraz jej się pralka psuje to musi objeździć całe miasto bo nie ma takiego modelu jaki ona by chciała - masakra ! i ogólnie widzę że cokolwiek do domu kupimy i zrobimy to ona zazdrości a mam na tyle przerąbane że ona mieszka 3 piętra niżej

no i niestety odkąd nie ma teścia to ona próbuje żyć naszym życiem - co skutecznie jej utrudniamy i staramy się jej nie mówić o naszych planach, bo jak wspomnieliśmy o remoncie pokoju za jakieś 2 lata to ona już nam kanapy szuka w promocji ...a nas traktuje jak gówniarzy mimo że mąż ma ponad 30 lat! a tak na prawdę to dla mnie troszkę jej brakuje i nie wie jak co gdzie załatwić ale pierwsza do mądrowania

reklama
niestety nie :-) ale ma "cudowne" pomysły! na nasz ślub chciała sypać sztuczne płatki kwiatów i porobiła z kolorowego kartonu rożki na te kwiaty co by gościom pod kościołem rozdawać !!! na szczęście z wielkimi trudami udało nam się ją od tego odwieść ...
szkoda ze teść zmarł tydzień po naszym cywilnym bo nie ma kto jej do pionu postawić i ogólnie nie ma dnia żeby nie poleciała na rynek albo do marketu...to taki typ że jak teraz jej się pralka psuje to musi objeździć całe miasto bo nie ma takiego modelu jaki ona by chciała - masakra ! i ogólnie widzę że cokolwiek do domu kupimy i zrobimy to ona zazdrości a mam na tyle przerąbane że ona mieszka 3 piętra niżej
o dramat, ona przypomina moją babcie, która ostatnio zamówiła nam w TVMarkeccie H2O MOPA.............myslałam ze padne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry