reklama

Ciąża bliźniacza

karola to masz za przeproszeniem od****ną teściową :-)

moja to na biegu 5 min przed wyjściem potrafi pazury u nóg na oczojebno czerwono pomalować mimo że palce ma artretyzmem powykręcane :-)

reklama
no i niestety odkąd nie ma teścia to ona próbuje żyć naszym życiem - co skutecznie jej utrudniamy i staramy się jej nie mówić o naszych planach, bo jak wspomnieliśmy o remoncie pokoju za jakieś 2 lata to ona już nam kanapy szuka w promocji ...a nas traktuje jak gówniarzy mimo że mąż ma ponad 30 lat! a tak na prawdę to dla mnie troszkę jej brakuje i nie wie jak co gdzie załatwić ale pierwsza do mądrowania

o rany, jak urodzisz dzieci to dopiero sie zacznie ale z drugiej strony jest blisko wiec zawsze pomoze, a jak dzieciaczki podrosną to bedzieci mogli gdzies wyskoczyc

karola - ja wolę oddać dzieci gdziekolwiek indziej ale nie do niej :-) a jak zacznie się mądrować co i jak mam robić bo ona wie lepiej to jej powiem kilka słów i tyle

moja teściowa to jak w zeszłym roku mieliśmy we wrześniu zaplanowany wyjazd to w lipcu coś gdzieś wyczytała czy jak i od razu dzwoni z niusem z d..y że właśnie w tamtych rejonach był mega wypadek a my tam jedziemy :-)

a czy wasze teściowe używają takiej pomarańczowo czerwonej szminki ? i was obcałowywują wtedy ?

moja jest wiernym fanem błyszczyków, rózu z brokatem i takiego brokatowego balsamu do ciała i to wszystko na codzien, tipsy tez są rózowo brokatowo złote.
Tossa-rozwaliły mnie te paznokcie powykręcane aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

karola no paznokcie to ma normalne ale palce ma powykręcane i pokurczone, ale sandały zakłada i kolor krwistej czerwieni na pazurach u stóp musi być :-) plus oczywiście pomarańczowo-czerwona pomadka , która jakoś dziwnie się klei jak mnie całuje ... włosy ma obcięte tak że z jednej stronie krótsze z drugiej dłuższe - niby tak modnie - ale średnio jej to pasuje...
ja jak się obcięłam to nie zuaważyła a potem rzuciła że mogła mi fryzjerka z tyłu jeszcze podciąć ...grrrr

reklama
heheh humor mi się poprawił....szalone teściowe....moja też jest dziwna...i lubi rządzić....ale wie że mną to nie za bardzo hihi....a co do ubioru to wolę się nie wypowiadać....hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry