reklama

Ciąża bliźniacza

Noce tez mam lipne, albo zgaga gigant albo bezsennosc albo sublokator, który sie rozpycha. Nie zanam pozycji tak wygodnej zeby przespac w niej godzine. Rozumiem juz dlaczego pomniki Matki Polki sa tak gigantyczne, sama sobie wystawie taki w ogródku. Chyba zaraz zadzwonie do mamy podac jej reke ze przeze mnie tez tak sie męczyła. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dosc

reklama
oooooooooo ja to poprostu nie lubie byc w ciązy i tyle. W moim mniemaniu nie ma w tym nic przyjemnego jest to jedyny naturalny sposób zeby miec takiego fajnego urwisa w domu:-D
Dobrze ze szybko sie zapomina bo chyba byli by sami jedynacy:szok:

sciskam Was laski, pochłaniam kanapke i lece czytac ksiązke-nie o dzieciach!!!!!!!!!!
Spijcie dobrze i do jutra, a wszystkie szyjki, które chciałby sie skracac niech maja sie na bacznosci bo inaczej z nimi pogadam:cool:
WALI MI NA GŁOWE

ja chyba niedługo też pójdę spać, bo jak się obudziłam o 3 w nocy i nie mogłam spać, to poprasowałam i kręciłam się po mieszkaniu ...a w dzień a to sprzątnąć, a to pranie złożyć, a to obiad , dalej prasowanie i chyba lekko padam ze zmęczenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry