• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Noce tez mam lipne, albo zgaga gigant albo bezsennosc albo sublokator, który sie rozpycha. Nie zanam pozycji tak wygodnej zeby przespac w niej godzine. Rozumiem juz dlaczego pomniki Matki Polki sa tak gigantyczne, sama sobie wystawie taki w ogródku. Chyba zaraz zadzwonie do mamy podac jej reke ze przeze mnie tez tak sie męczyła. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dosc

reklama
oooooooooo ja to poprostu nie lubie byc w ciązy i tyle. W moim mniemaniu nie ma w tym nic przyjemnego jest to jedyny naturalny sposób zeby miec takiego fajnego urwisa w domu:-D
Dobrze ze szybko sie zapomina bo chyba byli by sami jedynacy:szok:

sciskam Was laski, pochłaniam kanapke i lece czytac ksiązke-nie o dzieciach!!!!!!!!!!
Spijcie dobrze i do jutra, a wszystkie szyjki, które chciałby sie skracac niech maja sie na bacznosci bo inaczej z nimi pogadam:cool:
WALI MI NA GŁOWE

ja chyba niedługo też pójdę spać, bo jak się obudziłam o 3 w nocy i nie mogłam spać, to poprasowałam i kręciłam się po mieszkaniu ...a w dzień a to sprzątnąć, a to pranie złożyć, a to obiad , dalej prasowanie i chyba lekko padam ze zmęczenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry