reklama

Ciąża bliźniacza

hej laseczki, my juz na nogach, ja mialam kolejna nocke z glowy :( nie wiem ile jeszcze wytrzymam :(((( wczoraj w nocy dostalam po zoladku to ledwo do lazienki zdazylam a dzisiaj dla odmiany tak kopaly ze tez nie spalam :(( i pomyslec ze to 24 tc, co bedzie dalej :((( ahhh juz wymiekam...

reklama
ja nie spalam cala noc znow , tyle,ze dzis bardziej ze strach takie zamieszki tu w angli ze strach sie bac. tylko w tu w nottingham podpalono 5 komisariatow, kilka radiowozow, i aresztowano 84 osoby, nie chce wlaczac tv co sie dzieje w innych miastach... szok doslownie opetalo ludzi!!!!

coś mnie zasmyrało porządnie pod cycem lewym , cycki mi się kładą na brzuchu lekko juz :-) ...ale nie wiem co to ...czy to smyranie, mrowienie czy jakaś inna potwora :-)

Aloha!mamaMacka oj wiem co mówisz, ja co prawda jeszcze w nocy spie jak dziecko, ale od popołudnia do rana tak mam brzuch wzdęty i twardy, ze nie moge chodzić, o oddychaniu wieczorem juz nie wspominam..a tu jeszcze taka daleka droga..
Milenka no masakra w UK, strach wyjsc z domu :szok:..

Czesc dziewczyny u mnie powroty nieprzespanych nocy. Znowu poszłam spac o 3 awstałam o 6 masakra . chyba zaczne spać na siedząća wrrrrrrrrrrrrr. Milenko uważaj tam na siebie , bo jest nieciekawie. Ja jutro do gin. zobaczymy co tam u dziewczynek .

:-)

dzieki dziewczyny mam nadzieje,ze na naszym osiedlu sie nie mojawia, masakra mowie Wam kupa huliganow , gnojkoiw nie mam juz slow, plakac sie chce co oni robia i to w wiekszosci gowniarze 15-19 lat!!!:szok:

ja tez mam jutro wizyte i usg... ciekawe ile moje baczki juz waza :P

No to ja juz sie boje tych nieprzespanych nocy..ale juz przed samą metą jestescie!!Dzielne dziewczynki!!
Milena takie gnojki sa najgorsze!Wychodzi z nich bezstresowe wychowanie..uwazaj kochana i oby to szybko sie skonczyło!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, jestem ,,nowa'' na forum mam nadzieje że się tu odnajdę :-)
właśnie jakoś uporałam się z suwaczkami. Właśnie nadchodzi moja godzina popołudniowej drzemki ale coś mnie sen nie bierze..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry