reklama

Ciąża bliźniacza

ja też w podstawówce....hihi....i to w pierwszych klasach hhehehe....ja już mam 22 kg do przodu...ale zauważyłam że już nie mogę tyle jeść dzieciaki na brzusio mi uciskają...jem często ale mało....już cały obiad mi się nie mieści....a jak wy z jedzeniem??

reklama
pytanko do was...a najbardziej do Mileny....czy znacie firmę Cutie Pie ciuszków angielskich?? bo nie wiem jakiej jakości jest a znalazłam fajne pajace polarowe....znaczy takie normalne ale tanie....

pytanko do was...a najbardziej do Mileny....czy znacie firmę Cutie Pie ciuszków angielskich?? bo nie wiem jakiej jakości jest a znalazłam fajne pajace polarowe....znaczy takie normalne ale tanie....
ja nie znam, nie slyszalam nigdy...
powiem Ci szczerze,ze jestem strasznie plytka z ubraniami... jesli chodzi o pajace to tylko Carters i next... z reszta ubran tez ... ;/
czasem Gap i Gymboree. sama wiesz ze nawet o Babluna nie slyszlam :-(
ja tez jem malo ale czaesto... bardzo czesto... nawet bardzo bardzo... czyli wpieprzam jak wieprz... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hehe no ja z tych drobnych, ale to akurat minus w moim stanie..kochane od razu mi lepiej jak poczytam, ze nie tylko ja takie dolegliwosci mam na tym etapie.Tossa, Rabbitku dla mnie jak zjem obiad juz po dniu jest, tak mi brzuch robi sie wzdety i oddychac nie moge, a wcale nie jem dużych porcji..kurcze chyba jeszcze mniej musze jesc, a czesciej tylko nie chce mi sie co chwile do kuchni zbiegać, bo poleguje na piętrze.
Dobrze, ze jestescie i mozna sobie razem pomarudzić ;-).

czesc dziewczyny witam w klubie ja tez od 3 nocek znowu masakrycznie spie , wszystko napiętę wszystko boli masakra .Dzisiaj też mam wizyte u gin. bo potem idzie na ulop i nie bedzie go do 30.08.2011 mam nadzieję ze wytrzymam. Ja własnie wygodniłam męża po zakupy a potem obiadek ostatnio naginałam pyszne obiadki wiec dzisiaj spokojnie placuszki ziemniaczane z gulaszem. Dzisiaj jeszcze poprasowałam ostatnie pieluchy , ubranka i czekamy na dziewczynki.

reklama
Witajcie dziewczyny, znalazlam wasze forum i tez chcialabym dolaczyc :tak: Moja ciaza jak widze najmlodsza stazem bo koncze 12 tydzien ale mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do grona ;-)
Od razu mam pytanie do dziewczyn z uk - jak nazywa sie USG z badaniem przyziernosci karkowej? Mi polozna zaznaczyla na swistku routine booking scan ale to chyba nie to. A na drugim papierku mam zaznaczone okienko quad test (14w2d - 20w0d) a tego combined test (11w2d - 14w1d) nie (czy to bedzie ten test z krwi Pappa?) Bede wdzieczna za Wasza pomoc.
Pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry