reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej ja już po wizycie. Wszystko ok.Dziewczyny rosną szyjuka 3,7 wiec rewelacja mój gin.idize na urlop więc powiedział mi ze jak cos się bedzie działo to do szpitala. Powiedział zebym wytrzymała jeszcze 2 tygodnie i będzie bezpiecznie .Pytała sie o cc i powiedział mi , że nie ma problemu , bo jeśli mam obawy co do naturalnego porodu to wezmie to pod uwagę. A dziewczyny sa ułozone jedna głowka druga p[oprzecznie wieć jak coś to i tak na cc.

Milena a ja już smsa napisałam hihi.....ale fajnie że wszystko ok i że dziewczyny takie duże...bosko!!!! no to ściskamy dalej nogi....

Ewa szyjka pięknie się trzyma...zazdroszczę....i tego że masz możliwość cc....

Noo same dobre wiadomosci:-) Tak sobie mysle ze jak zaczniecie sie juz rozpakowywac po kolei to bedzie wesolo:-)
O czas na BB sie nie martwcie:-) Napewno nie bedzie go tyle ile teraz ale uzaleznienie robi swoje:-)
A potem to juz w krew wam wejdzie zeby zajrzec tu raz dziennie chociaz.To taka forma relaxu :-)

Witam wszystkie niespiace Mamusie...;) jest 5 a ja jakby mi ktos bateryjki nowe wsadzil-tylko gdzie?:-D musze isc cos przekoasic bo jestesmy glodne jak wiiiiiilk , mam nadzieje,ze chciaz Wy dobrze spicie laseczki , buzka!

hejka mamuśki!!! mnie obudził ból gardła..wrrrrr...nie wiem czy wy tak macie ale ja coraz rzadziej czuję ruchy dzieciaków...czuje je mocno ale nie tak często...biedaki pewnie miejsca już nie mają....

Milena współczuję....ja bym chyba ogłupiała jakbym tak nie spała....

reklama
Dziewczynki ja taką ciezką noc miałam..tak mnie brzuch na okres bolał,tylko tak falami przychodził ten ból.. moze tak skurcze wyglądają?Po 4 no-spach dopiero usnełam, jeszcze wczoraj mój M sobie wypił pare kieliszków bo urodzinowa impreza była i jakby co to nie miałby mnie kto do szpitala zawieść.No ale juz lepiej dzis i wizyte mam u lekarza mam ufff..

Same dobre wiesci na forum, szyjki sie trzymają, dzieciaki rosną, a wy moje bohaterki..takie dzielne..bede ryczeć :eek:!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry