Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej dziewczynki ja juz na nogach, pierwsza noc z feneterolem dosc ciekawa byla... kilka razy sie budzilam, noo ale skoro lek ma pomoc to trzeba sie przemeczyc...
byle do pon do kontroli
hejka mamuśki...ja też już nie śpię...po śniadanku oczywiście jestem...i leże... dzisiaj na kawkę przyjeżdżają moi dziadkowie więc muszę trochę potem ogarnąć mieszkanie...
mamaMaćka nie martw się ten fenoterol może dać po pupie...ale cóż czego się nie robi dla dzieciaków....jak będziesz go brała dłużej to musisz poprosisz o isoptin...pomaga...
dziewczyny, przepraszam że znowu Wam marudzę...ale nie wiem co się dzieje ze mną...dzisiaj od rana ciągle płacze...zadzwoniłam do męża i się tak poryczałam że on nie wiedział co robić ... skąd to się bierze ??? jak tylko spojrzę na dziecięce ubranka (akurat mam kilka do prasowania) to z miejsca wyję...jak pomyślę o tym jak to będzie jak zostanę z maluchami sama w domu - tak samo , łzy same lecą... albo że chciałabym iść do komisu który jest niedaleko mnie żeby kupić coś maluchom a nie bardzo mogę (wiadomo fundusze) to też ryczę jak bóbr....
czesc dziewczyny ja taeż juz na nogach, pomimo marnego spania w nocy czuję się całkiem dobrze, oby nie zapeszyć
mamaMaćka ja nie brałam tego leku ale jak dla dzieci to wytrzymamy wszystko, a do tego jak nasza specjalistka Rabbit też tak mówi to na pewno jest to do przeżycia oby do poniedziałku
Tossa nie martw się wszystkie nas czekały lub czekają wydatki, a co do płaczu to okres ciąży jest burzą hormonów i to na pewno one tak Tobą rzucają, nie martw się głowa do góry!!!
Tossa spokojnie to hormony wariują....wiadomo że masz obawy i te związane z dzieciakami i ze stroną finansową....nie jesteś sama każda z nas o tym myśli....aa to że płaczesz to normalne...ja na reklamach płakałam....aż hyłkałam....a jak już nie miałam sił to też rycałam....z bezsilności aż broda mi się trzęsła...i sama nie wiem o co....więc głowa do góry....wycisz się troszkę...może włącz jakąś spokojną muzyczkę...alebo obejrzyj coś wesołego....nie zadręczaj się....bo i tak teraz nic nie poradzisz......a napewno wszystkie damy radę....
hehehehe reniag ja jestem specjalistka bo chyba już wszystkie tabletki brałam...hehehe
hej Laseczki . ja niby dobrze spalam ale czuje sie gorzej niz jak zle spie...
wyslalam meza po bulki do sklepu, a co niech sobie nie mysli
potem zobaczymy , dzien bedzie krotki bo tak zawsze jak maz w domu...
pozdrawiam wszystkie i zycze milych nastrojow, humorow, jak najmiej boli i przykrosci! ;-)
powiedzcie mi jedną rzecz, czy jeśli chodzi o zakup fotelików do samochodu to nowe czy używane z allegro ? bo z mężem świra dostajemy , niby nowe to gwarancja itp że bez wypadkowe i w ogóle, a z allegro od kogoś no nie bardzo... ale chcę zasięgnąć Waszej opinii ...
PS: wczoraj wieczorem poryczałam się na programie Łowcy promocji czy jakoś tak na TLC