reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
nasz wózek to model z 2009 roku ale w zeszłym roku była wymieniana cała rama, dlatego jest czarna...oczywiście wszystko w karcie gwarancyjnej jest zapisane bo papiery też nam gościu przysłał, przesyłka kosztowała nas 75zł , wszystko przyszło zapakowane w oryginalne pudła - wózek już mamy calutki uprany ...fakt że jak ktoś się przyjrzy to na spacerówkach dojrzy jakieś niewielkie przetarcia lub odbarwienia od słońca ale mam to gdzieś, nowy zoom kosztuje 3200zł ! tylko w nowych modelach z tego roku łatwiej podnosi się tył spacerówek (taki sam mechanizm jak przy podnoszeniu rączek gondoli) i dodatkowo jest taka jakby wkładka jeszcze :-) oczywiście chcieliśmy dokupić taką wkładkę ale producent to daje tylko do najnowszego modelu :-)

Ten mój tez z allegro.No zobaczymy moze zejdzie z ceny o 200-300zł.Twoje gondolki śliczne!!Ten model ma takie kremowo-brązowe, ale dobrze nie widac na zdjęciu.Jak kupię to wkleje fotki.
Rabbit twój Twin Two tez uzywany nie??Ile za niego dałas??

nówka nie śmigana....oddzielnie kupiłam gondolki...które po długich poszukiwaniach znalazłam za 800 zł dwie...aa spacerówka kosztuje 1600 zł...:) dlatego się zdecydowałam na nówkę....bo tak to też bym kupiła używkę....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry