• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

dobrze że przyszła moja mama do mnie, bo bym ześwirowała ...a tak zmobilizowała mnie to zrobienia kilku pierogów z serem, z tego sera co zostało to pomogła mi zrobić sernik a potem wyciągnęła z psem na spacer a przy okazji sama weszła do komisu obok nas i dla wnuków zakupiła kilka ubranek oraz śliczne kapcioszki :-)
jednak moja mamuśka wie co się mi podoba , bo to co kupiła jest supeeeerrr!!!

reklama
ogólnie moja mama to typ człowieka który za przeproszeniem w tyłku motorek...ja ją podziwiam...pracuje od 15 lat na 2 etatach i potrafi przyjść do domu o 21 i jeszcze sprzątać ! a jak przychodzi sobota ( w sobotę tez pracuje ) to rano pędzi na zakupy z ojcem, potem po powrocie z pracy sprząta, prasuje, piecze ciasta, albo wyjmuje maszynę bo ma firanki albo co innego do uszycia...

czesc dziewczyny pare dni mnie nie było. 33 tydzień. moje rece i nogi wygladaja jak u fiony, wielkie jak nie wiem co. w piatek ide na wizyte zobaczymy co mi powie moja dr. dodatkowo chrapie jak smok... tez tak macie czy ja jestem jakas wybrakowana :(

Tossa widzisz....nie ma coo płakać i sie załamywać.....:) kochane mamusie.....moja właśnie wyszła...też na chwilkę wpadła....z obiadkiem żebym się nie przemęczyła i zakupami....:D

Mozikowa nikt o tobie nie zapomniał.....mnie też puchną ręce i nogi ale narazie tak delikatnie.....pij dużo wody...około 5-6 litrów dziennie...będą lepiej pracować twoje nerki i trochę zejdzie opuchlizna....:D a jeżeli chodzi o chrapanie to nie chrapię...ale głośno wzdycham hehehe

Wode piję i piję. byłam w aptece kupiłam lioven ulga dla nóg. bede wcierac może coś z tego bedzie. jutro przyjedzie wózek dla moich maluchów. to bede miała zajęcie :)

Witajcie, widze, ze duzo sie dzieje, nie nadazam z czytaniem :-D
Ja mialam rano kilka delikatnych skurczy, to juz 35 tydz i 6 dni ... Moze byc goraco:tak:
Ale teraz cisza... Moze przed burza:-D czuje sie dobrze, dzidzie rozrabiaja:-D zobaczymy ...
Jesli chodzi o wozek to mam jane power twin i carseaty jane rowniez. Nie kupuje gondolek. Kolezanek dzieci strasznie placza w ńich i po miesiacu juz nie ma mowy o gondolce. Dzieci jednak chca obserwowac swiat ;-) a w gondolce tylko niebo widac :-). Wiec zrezygnowalam. Lozeczko mam na razie jedno, zobaczymy od kiedy zaczna sobie przeszkadzac :-) w spaniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry