reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Czołem laseczki,
u mnie tez dzisiaj nudy, wciąz mam na cos ochote ale nie wiem na co.....
Ja juz pisałam ze mam baby joggera citi select ale jeszcze w pudłach w piwnicy, nigdy nawet go nie składałam jeszcze:eek:ale bardzo mi sie podobał wiec nie mogłam mu sie oprzec i tez mam ciemno brązowe gondole i spacerówki.
Tossa ja tez mam zmienne nastroje, jeszcze ta praca mojego M wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Pomysl ze niedługo Ci przejdzie

powiedzcie mi jedną rzecz, czy jeśli chodzi o zakup fotelików do samochodu to nowe czy używane z allegro ? bo z mężem świra dostajemy , niby nowe to gwarancja itp że bez wypadkowe i w ogóle, a z allegro od kogoś no nie bardzo... ale chcę zasięgnąć Waszej opinii ...

PS: wczoraj wieczorem poryczałam się na programie Łowcy promocji czy jakoś tak na TLC

Tossa my kupowaliśmy dla córki używany fotelik, był w idealnym stanie a nawet jest i jeden maluch będzie z niego korzystał.

A co do meliski, to ja ze 3 razy w tygodniu wypijam, a zdarzało się że codziennie, kiedy miałam problemy ze spaniem....na to oczywiście nie pomogło.

reklama
cześć dziewczynki :-) zrobiłam dziś ciasto Orgazm :-) wyszło super akurat jutro mamy gości więc mam już czym ich poczęstować :-)
dziś coś słabiej czuje ruchy dzieci ale może to moje schizy:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry