Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja chce granatowy a foteliki maxi cosi takie niebieskie lapis blue, juz sie nie moge doczekac az maz pozwoli mi wozek zamowic ja rozmawialam z dystrybutorem i niby babka obiecala ze sie cenowo dogadamy... ahh mam nadzieje, troche sie boje bo w Poznaniu nigdzie tych wozkow nie ma w sklepach i tak kupuje troche w ciemno...
nie masz się czego bać.osobiście obmacałam go dokładnie. spotkałam mamę z takim wózkiem w Gdyni i pozwoliła go poprowadzić. bajka. dodatkowo wypytałam się o wszystkie detale
biedactwo moje!! mam nadzieje ze to tylko falszywy alarm!! ja sie zbieram na test glukozy...bleee, milenka napisz mi pozniej jak sie czujesz chociaz na fb!! trzymam kciuki, odezwe sie kolo 12
Milenka, nie bata!!!!!! to BH nic sie nie martw, wszystko bedzie dobrze bo dziewczynki dobrze wiedzą ze jeszcze nie czas!!!!!
Trzymam kciuki i odzywaj sie koniecznie zebysmy tu zawału nie dostały.