reklama

Ciąża bliźniacza

Milena to pewnie skurcze "przepowiadające" ja miałam w pierwszej ciąży już 2 miesiące przed porodem. Czasem były tak silne, ze jechałam do szpitala ale mówili, że jeszcze jest czas. Nie martw się będzie ok i dzieciaczki poczekają :) Leż , odpoczywaj i nie stresuj się , trzymam kciuki, będzie dobrze :)

reklama
Ojej Milenka, oby to nie było nic groźnego. Trzymaj się.

Ja w nocy dostałam silnej biegunki, latałam do kibla jak na sranie hehe :baffled::baffled: w ogóle łykam zelazo i ciągle mam biegunkę, na zmiane z zaparciem i ten brzuch mnie boli od tego żelaza.

Mój brzuch przekroczył granice kosmosu :no: jest ogromny.

Miłego dnia dziewczynki :*

Ja już byłam z rana u gin. Maluchy mają prawie identyczne wymiary: I- BPD: 22mm-13hbd+4, CRL: 64mm-13hbd+1, NT: 2,1, a II: BPD 21mm-13hbd+4, CRL 71mm-13hbd+4, NT 1,6. Na 100% jednokosmówkowe, ale mam nadzieję, że nie będą miały połączonych naczyń i nie będą się "okradać" .
Cudne widoki na USG, moje bączki zwrócone były buźkami do siebie :)

hejka dziewczyny...ja dopiero wróciłam z badań...robiłam morfologię, białko, żelazo i magnez....i trochę mam przesunięcia w morfologii ale mogą się zdarzyć :P w ciąży.... jestem wykończona...laboratorium mam na przeciwko domu tylko przejść przez ulicę....a czuję się jakby w kopalni 8 godzin robiła....masakra :(

Milena odezwij się jak tam twoje skurcze.....martwię się kurde...weź tam puknij dziewczyny od cioci Ani i powiedz że to nie czas...że jeszcze do początku września mają poczekać i będziemy rodzić razem na trzy cztery.....buziaczki gorrące....

dzieki dziewczyny za wsparcie, skurcze jakos przychodza i odchodza. mialam nawet 6 w ciagu godziny i to bolesne, dzwonilam do szpitala a oni mi kazali czekac az cos sie zacznie dziac...:szok: WTF?!! mam nadizeje,ze to sie nie powtorzy ale trwa to juz 2 dzien. mam nadzieje,ze to tylko przepowiadajace... zeby chociaz ten tydzien wytrwac...
mowia ze mam chodzic jak mam skurcze wiec w nocy ukladalam szafe dziewczynek-po raz setny!! a teraz jestem tak zmeczona ze musze zapalki w oczy wsadzic, ale czekam na dostawe jedzenia... bleee

Monia gratuluje kochana!!
Ashiarona 3mam kciuki zeby cos sie ruszylo hihi ;)

Milenka trzymaj sie..kurcze szkoda ze nie masz fenoterolu to moze by pomogło..łykaj no-spe i magnez w dużych dawkach!
Domi1906 łącze sie w bólu..ja mam identycznie non stop jakies żołądkowe ekscytacje,a jeszcze takie problemy wieczorem z oddychaniem sie zaczeły, jak dojdzie fenek to sie chyba udusze!!
Rabbit nie ma sie co dziwić, ze to wielka wyprawa :).Dla mnie prysznic,wysyszenie włosów,naszykowanie sniadania i juz musze odpocząć z godzine..a gdzie ja do Ciebie jeszcze.

reklama
Wiedziałam Milena ze to nie moze byc dzisiaj:-D ani jutro:-D
Dzisiaj ja mam jakies doły nie wiadomego pochodzenia....zjadłabym wielki deser lodowy, taki w pucharku ale nie chce mi sie nigdzie jechac, a na dodatek klima padła mi w samochodzie, wiec nie mam odwagi tam wsiąśc:dry:
oooo albo kebab:szok:hmmmmmmmm mniam mniam ale tez nie pojade wrrrrrrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry