reklama

Ciąża bliźniacza

Dziś od rana głowa mi pęka i znowu mam nastrój jak Tossa ;) Dobrze, ze mężuś ma urlop i małą się zajmował. Od jakiegoś czasu bolą mnie plecy, nie wiem ale chyba korzonki a do tego jeden pośladek i noga!? Dziś siedziałąm na podłodze i składałam pranie i dobrze że miałam telefon, bo musiałam po M dzwonić, zeby przyszedł mnie podnieść, bo wyłam z bólu.
A było tak pięknie i znowu mój poukładany świat się sypie :(

reklama
cześć dziewczynki :-) zrobiłam dziś ciasto Orgazm :-) wyszło super akurat jutro mamy gości więc mam już czym ich poczęstować :-)
dziś coś słabiej czuje ruchy dzieci ale może to moje schizy:-(

Paulinko ja zapisałam sobie przepis i też będę robiła, już nie mogę się doczekać :) Zrobię dopiero w przyszłym tygodniu, bo jutro będę robiła ciasta na urodzinki córci i dziwnie byłoby postawić na stole ORGAZM ;)

Ja w poprzedniej ciązy miałam 2 razy kolke nerkową w bardzo ostrej postaci, lezałam po 3 tyg w szpitalu. W tej ciązy juz raz szpital z nerką zaliczyłam i pewnie jeszcze mnie złapie.
Ból nie do zniesienia, jak połozne zobacyły przy pierwszej ciązy ze miałam taką kolke to powiedziały ze poród przy tym bólu to pestka.....i miały racje.
A robili Ci CRP?

Nie potrafię dokładnie powtórzyć, i opis z USG został w karcie w przychodni, ale w nerce kielich górny jest poszerzony, i przez to nerka nie do końca prawidłowo dziłała.

nie pamietam dokladnie ale chyba do 10mm poszerzenie jest uznawane w granicach normy... moze sie samo zmiejszyc, zniknac, ale dobrze byc pod kontrola w poradni Nefrologicznej, 3mam kciuki zeby samo i szybko przeszlo!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry