reklama

Ciąża bliźniacza

Laski, pamiętajcie ze mam do sprzedania wózek pojedynczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak macie jakies kolezanki w ciązy to naprawde polecam bo w zasadzie wygląda jak nowy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:oddam do niego nawet huśtawke fisher Price jak to bedzie jakas Wasza kolezanka!

reklama
witam dziewczyny!!!!
dzisiaj się wyspałam ale mimo wszystko jakaś zmęczona jestem, a mam taką ochotę na fryzjera może dam radę:)

Milenka trzymaj się i oby te wstrętne skurcze odpuściły, Trzymaj się!!!

Monia super wieści:)

Ashiarona powodzenia:) może się zacznie:)

Domi współczuję:( może wart by zmienić to żelazo na inne????

Rabbit wcale się nie dziwię, ja momentami chodząc po domu mam wrażenie że wykonuję jakąś harówkę :(

karola ja niestety nie mam nikogo kto szuka pojedynczego wózka:/

renia jak sie dobrze czujesz to smigaj do fryzjera!! ostatni dzwonek no i chwila dla siebie...
ja tez juz wloisy mam podciachane bo juz blagaly o to... hihi
ja narazie od 9 rano mialam tylkko 4 skurcze wiec nie zapeszac niech tak zostasnie :)

karola z checia oddalabym ci wszystkie lody ktore mam w lodowce, a jest ich nie malo, bo na zgage mi pomagaja... ale bym kebaba wcignela albo rollo za Baalbeka :szok:

ja wczoraj po kąpieli siadłam taka goła foczyca na kibelku i zaczełam tak ryczeć że nie mogłam się uspokoić...mój mężuś nie wiedział co ma robić...aa ja poprostu z tej bezsilności tak ryczałam....broda się trzęsła...śpiki wisiały...i hyłkałam ...... ale wypłakałam się i przeszło.....niekiedy można mieć dosyć....

aa jeżeli chodzi o smaki to mam ogromną ochotę na kebeba takiego ostrego....nie mam dzisiaj zgagi więc mogę wciągnąć.....

ja wczoraj po kąpieli siadłam taka goła foczyca na kibelku i zaczełam tak ryczeć że nie mogłam się uspokoić...mój mężuś nie wiedział co ma robić...aa ja poprostu z tej bezsilności tak ryczałam....broda się trzęsła...śpiki wisiały...i hyłkałam ...... ale wypłakałam się i przeszło.....niekiedy można mieć dosyć....

aa jeżeli chodzi o smaki to mam ogromną ochotę na kebeba takiego ostrego....nie mam dzisiaj zgagi więc mogę wciągnąć.....

wczoraj wieczorem miałam taka gigant zgage ze nic mi nie pomagało i az sie rozpłakałam z bólu, makabra, tez tak masz?

ja biore dosyc silne tabletki na zgage, lekarz mi przepisal 2 razy dziennie, ale staram sie brac tylko jedna przed snem, a w dzien maaaskara pila mechaniczna!
pochlastac sie mozna, nie dlugo po wodzie bede miala zgage , ochyda.... ale kebaba ostrego bym zjadla :P
wiecie co mi ostatnio pomoga na zgage - Gazowana fanta ;-)

reklama
wreszcie doczytałam :-)
byłam oddać krew i mocz...
odebrałam cytologię i hmmm
mam tak,
jakość techniczna: obniżona ale rozmaz nadaje się do oceny. Duży wysięk zapalny
zmiany zapalne odczynowe: odczyn zapalny
a dalej już że ok i na końcu że obraz cytologiczny odpowiada gr II

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć