• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Milena Maniek poszedl do Montesori od wrzesnia czyli dziewczynki mialy miesiac.
Ale tez nie bylo latwo bo on szedl na 9.30 do 12.30 i J go odwozil i przywozil ale bywaly dni gdy ja musialam i to bylo przechlapane..
Bo musialam nakarmic dwojke, ubrac, Maxa ubrac, zrobic sniadanie, wsadzic 3 do auta i heja.Dziewczyny sie darly a ja cala spocona.Teraz mam w nosie ze sie dra ale wtedy sie balam bo one malusie i ulewaly Zoska jak plakala zygala..Koszmar..Ledwo wrocilam, wypilam kawe,znow nakarmilam, do fotelikow i jazda.Czasem zasypialy juz wiec musialam wczesniej juz je pakowac zeby potem ich nie obudzic i kwitlam pod przedszkolem.Teraz Max idzie do infant class do szkoly.Teraz bedzie Mexyk bo tam nie zaparkujesz normalnie.Miejsca nie ma.. Ech ciarki po plecach jak pomysle.Ale narazie nie mam auta wiec J bedzie wozil:-)

reklama
Ja mam zamiar ciasto orgazm, zaraz sie za nie zabieram :-)
Dziewczyny moja kolezanka urodzila Przedwczoraj 3 dziewczynki, w 33 tyg, wszyscy zdrowi, najmniejsza wazy 1400, ale oddycha sama. Przez cc oczywiscie. :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry