reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej mamuśki ja własnie wróciłam od lekarza, dziewczyny mają po 420gram, takze spore są.Moja pani dr powiedziała, ze nie dam rady donosić nawet do 2kg, ze wzgledu na moją budowę :-(.Troche mnie podłamała, ale ja jej jeszcze pokaże..ale troche racji moze ma bo pojechalismy potem do miasta i ledwo dałam rade do trzech sklepów wejsc, a to dopiero 21tc..no nic leżymy solidnie od dziś, koniec sklepów tylko net zostaje.

mamaMacka chwal sie co kupiłaś!!

Ostatnia edycja:
a wanienke, butelki, smoczki, rozki :) takie duperelki w sumie :) ale okazalo sie ze mam wiecej po macku niz myslalam :) ale i tak jak na pierwszy wypad to jestem zadowolona, teraz troche odpuszcze mojemu mezusiowi :) ja juz sie nie moge doczekac az w pon pojde do lekarza i sie dowiem ile malenstwa maja :) :)

Hej mamuśki ja własnie wróciłam od lekarza, dziewczyny mają po 420gram, takze spore są.Moja pani dr powiedziała, ze nie dam rady donosić nawet do 2kg, ze wzgledu na moją budowę :-(.Troche mnie podłamała, ale ja jej jeszcze pokaże..ale troche racji moze ma bo pojechalismy potem do miasta i ledwo dałam rade do trzech sklepów wejsc, a to dopiero 21tc..no nic leżymy solidnie od dziś, koniec sklepów tylko net zostaje.

mamaMacka chwal sie co kupiłaś!!

Ewa moze Cie to pocieszy ale w mojej pierwszej ciazy, lekarze mi mowili zebym chociaz donosila do 8 miesiaca, ze wzgledu na moja budowe... bylam strasznie szczupla, i mowili mi ze moja macica tez nie utrzyma wiekszego ciezaru...;/ no t ku ich zdziweiniu urodzilam naturalnie w 42 tyg coreczke prawie 4,5 kg!! ot co- niech sie w nos pocaluja i niegadaja Ci takich bzdur... w dupie nam nie siedza zeby sobie przepowiadac...

Dzięki Ashiarona :) mam nadzieje, ze posiedzą jak najdłużej!
mamaMacka no to gicior!!Wciągające jest kupowanie i jak juz sie wpadnie w szał zakupów to cięzko przystopować ;).Ja kupiłam troszke ciuszków dzisiaj i jestem w siódmym niebie!!A i kupiłam taki gitowe żelazko Philipsa, ale jest takie ciężkie, ze ledwo je podnosze!!

Hehe Milenka, reniaq dziekuję bardzo!!

reklama
hejka a ja dopiero wróciłam od mamy...trochę się tam umęczyłam....i całe podbrzusze mnie boli :(....oczywiście mój m fochem strzelił....bo poszedł na pieczonki i był tam chyba godzinę bo mnie tak bolało a zapomnialam nospy z domu....i teraz wielce że zrobiłam to specjalnie...ahhh szkoda gadać....niech on pochodzi w ciąży bliźniaczej chociaż 3 dni....ale smutno mi się zrobiło że nie umie tego zrozumieć....
z pozytywów przywiozłam od mamy wszytskie ubranka...a jutro przywiezie mój m łóżeczko i wanienkę :)

Ashiarona cieszę się że ciasto smakuje....mnie też bardzo smakuje :P i jest łatwe w przygotowaniu......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry