reklama

Ciąża bliźniacza

helooooołłłłłl babeczki,
czekaja mnie dzisiaj dwa kinderbale:eek:i duzo lodóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóów:-p
Ma byc upał, a mój M juz popędził na lotnisko sobie polatac wiec zostałam sama z młodym.
Milena, moja tesciowa mieszka w Londynie i koniecznie chce kupic cos dla blizniaków, znasz jakis fajny sklep?????

reklama
Hej!
Karola ja dochodzę do siebie, po przygotowaniach do kinder balu mojej Oli. Wczoraj leżałam cały dzień, tak mnie bolą chyba korzonki i prawy pośladek i noga, z płaczem podnosiłam się żeby iść do kibelka. Ale imprezka super i dzieci zadowolone :)

Zmykam na śniadanko, a później poczytam co tam pisałyście prze 2 dni :)

Miłego Dnia :)

melduję się z rana:)
nocka taka sobie ale jestem całkiem wyspana, i czuję się całkiem nieźle:)

Ashiarona, Milena a Wy to bidulki już chyba wogóle nie sypiacie??????

Karola udanych kinder bali:) i nie przesadź z lodami bo gardło i brzuszek mogą zastrajkować hehehehehehehe

Monia to odpoczywaj po tej imprezce:)

my juz z młodym po sniadaniu, Franek w ostatnich dniach ma wilczy apetyt:szok::-D
generalnie troche i ja sie przejadłam tym sniadaniem, tez tak macie ze nie mozecie zjesc na raz zbyt duzo???

ja pierwsze zakłady przyjmuję już w rodzinie:) ostatni z terminów jaki mi dają to ok 18 września :-D:-D, ja już bym chciała ale myślę że faktycznie może potrwać to jeszcze z miesiąc:)

a jakie są Twoje propozycje????:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry