reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
doczytałam Was :-)
ja od rana na nogach:śniadanie, potem sos z kurek, zakupy, odwiedziny znajomej, obiad, kino i ....dżem nektarynkowy, w sumie zdżemowałam 10kg nektarynek :-)
mąż wykańcza pokoik dla młodzieży :-)ba! nawet okno umył :-)
a mi kazał spierniczać na łóżko i nawet nie zmywać po wojnie nektarynkowej w kuchni :-)

Dziewczyny tak mnie nakręciłyście na ten Orgazm, że poszlam do sklepu i kupiłam składniki. Zrobię małżonkowi, bo najprawdopodobniej dzisiaj wróci. A co, niech chłop ma :-)

#rabbit# - pewnie jest zmęczony tą ciążą bardziej niż Ty :-D ahh Ci faceci..

karola79 - my to szczęściary, bo na raz będziemy mialy dwa takie maluchy..

ewaw - guzik prawda z tym że dzieci będą małe. Moja koleżanka chudzinka, drobinka, połowa mnie normalnie urodziła 4,2 kg bobasa, jeszcze była płaska jak deska i karmiła prawie rok. Aż jej zazdrościłam. Nic się nie martw, ta lekarka to wróżka czy co.

już mu przeszło....musiało to trochę potrwać aż doszło do mózgownicy hihih i nawet kolację zrobił....

po tabletce już mi lepiej....ale już się nawet nie ruszam do mamy na cały dzień....trudno muszę wytrzymać.....już nie dużo zostało......

Tossa dżem nektarynkowt mniam.......

a co z Mileną nic nie pisze dzisiaj.....hmmmm

Milena chora czy co..Na fb napisala ze sie zle czuje..

Dziewczyny js tez chce orgazm! Znaczy ciasto:-)))hihi dajcie przepis:-))

A z wielkoscia dzieci nie wazne czy mama chuda czy wieksza.Ja naleze do duzych kobitek i kazde moje dziecko wazylo nie wiecej niz2500:-)
Nooo Hania 2600.Ale Max donoszony dk 40 tyg a wazyl 2360

Hej mamuśki ja własnie wróciłam od lekarza, dziewczyny mają po 420gram, takze spore są.Moja pani dr powiedziała, ze nie dam rady donosić nawet do 2kg, ze wzgledu na moją budowę :-(.Troche mnie podłamała, ale ja jej jeszcze pokaże..ale troche racji moze ma bo pojechalismy potem do miasta i ledwo dałam rade do trzech sklepów wejsc, a to dopiero 21tc..no nic leżymy solidnie od dziś, koniec sklepów tylko net zostaje.

mamaMacka chwal sie co kupiłaś!!

ewaw..ja takze naleze do tych niskich i drobnych a dziewczyny urodzilam silami natury w 39 tygodniu pomimo tego ze Ala ulozona byla posladkowo..:tak: Obie mialy super wage- 2980 i 3030g.:-)
Takze glowa do gory....na pewno dasz rade !!

Dziewczyny wrzuccie ten przepis na to ciacho :rolleyes2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry