Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
rabbit - my wykorzystaliśmy te co nam stały do tej pory w sypialce :-) więc będzie to co widać i zwykła szafka na której stoi akwarium, do tego dojdą 2 łóżeczka, fotel rozkładany i więcej nie upchniemy :-) ogólnie całe nasze mieszkanie ma 38 metrów więc szału też nie ma :-)
dziewczyny ja wynajmuję niby 54m, ale tez mam tylko 2 pokoje wiec w sypialni z nami będą dzieci mieści mi się tylko szafa, łóżko nasze, dwa łóżeczka i komoda i ledwo przechodzę
ja też mam nie ustawne pokoje...wrrr....ale lepiej własne ale ciasne.... moje dzieciaki na początku będą w jednym łóżczku w pokoju w którym śpimy...potem dokupimy drugie łóżeczko i łóżko małżeńskie i przechodzimy do sypialni.... takie są wstępne plany ale jak wyjdzie to się okaże
Tossa zdolna jesteś Fajny pomysł.
Jeśli chodzi o powierzchnię mieszkalną, to my mamy trochę inny problem. 120 m2 bez garażu tyle, że piętro do wykończenia a mężuś dopiero jak okazało się, że będą bliźniaki wziął się za szykowanie i to nas dodatkowo rujnuje :/ Więc mało źle i dużo też niedobrze. MY liczymy na to że uda nam się sprzedać dom to spłacimy kredyt i postawimy nowy dom.