reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Milena - brzuszek czadowy !!!
Jak pójdziecie to nikt prawie nie zostanie ....
No to jeszcze dziś przerobiłam 6kg śliwek na powidła, czeka na mnie 8kg jabłek do zesmażenia i 9kg pomidorów :-) Powaliło mnie na maxa :-)

o rany, zaczyna sie....chyba dzisiaj dobrze nie pospie, ludki mi nogi i rece pod zebra wsadzają i boli mnie tak głupio brzuch jakos.
Tossa, Ty to nie zle chyba gotujesz, a dzisiaj sąsiadce nawijałam o powidłach śliwkowych, rety mmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm!!!!!!

Hej dziewczyny, w koncu was nadrobilam ;)
Gastone- u mnie ciezko ostatnio, nie wiem czemu sie troche podlamuje, i tez nie najlepiej sie czuje... jutro mam polozna to zobaczymy czy cos sie dowiem.
dziewczyny ja mam nadzieje ze dalej niz 14-15 wrzesnia nie pojde... juz nie mam sily a bede prawie w 38 tyg... moj brzuch ma gigantyczne rozmiary i nie wiem jak to bedzie za tydzien...

MilenkaWspolczuje, ale czuje to samo, wiec witaj w klubie, mamy ten sam termin :-). Ide we wtorek, mam nadzieje, ze sie konkretnie czegos dowiem. Tez juz nie mam sil, nie moge chodzic, jestem strasznie oslabiona, a i tak nie moge spac. Damy rade :tak:

Milena coz moge ci powiedziec..Wkrotce bedziesz tylko wspominac z nostalgia:-)
Bedziesz cierpiec z powodu zmeczenia a nie bezsennosci:-D Brzuszek sliczny, duzy to fakt ale chyba wiekszosc z nsd dzwigala lub dwiga podwojny slodki ciezar:-))
Buziaki i milej nocki

Hej dziewczyny, w koncu was nadrobilam ;)
Gastone- u mnie ciezko ostatnio, nie wiem czemu sie troche podlamuje, i tez nie najlepiej sie czuje... jutro mam polozna to zobaczymy czy cos sie dowiem.
dziewczyny ja mam nadzieje ze dalej niz 14-15 wrzesnia nie pojde... juz nie mam sily a bede prawie w 38 tyg... moj brzuch ma gigantyczne rozmiary i nie wiem jak to bedzie za tydzien...

MilenkaWspolczuje, ale czuje to samo, wiec witaj w klubie, mamy ten sam termin :-). Ide we wtorek, mam nadzieje, ze sie konkretnie czegos dowiem. Tez juz nie mam sil, nie moge chodzic, jestem strasznie oslabiona, a i tak nie moge spac. Damy rade :tak:

Ashiarona a na kiedy masz termin bo ja na 2 pazdzirtnika odopiero ;/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry