reklama

Ciąża bliźniacza

jak co tydzień chwale się brzusiem: 34t (1) (1152 x 1536).jpg34 (2) (1152 x 1536).jpg34.jpg

reklama
cześć dziewczyny!
Super macie brzuszki, Rabbit twój to okrąglutki jak piłeczka:)
Karola79 mielone są tez pyszne i pieczarkami, trzeba je w drobną kosteczkę pokroić:)
Jejku większość z Was już prawie na mecie i niedługo opuchlizna i inne dolegliwości miną.
Ja od rana jestem potwornie głodna ale wszystko co zjem odrazu zwracam i znowu przez to jestem osłabiona. Przeraża mnie ta ciąża :(

Monia - spoko mi do mety jeszcze daleko :-)
mnie zgaga po nocach tak pali że nie wiem, a na dodatek robi mi się cofka kwasem ... blee
dziś lekarz, ciekawe jakie wyniki mi wyszły i co podpatrzy - oby było wszystko ok

Monia - spoko mi do mety jeszcze daleko :-)
mnie zgaga po nocach tak pali że nie wiem, a na dodatek robi mi się cofka kwasem ... blee
dziś lekarz, ciekawe jakie wyniki mi wyszły i co podpatrzy - oby było wszystko ok

U mnie też kwas w nocy wlewa mi sie do ust, masakra, a rano to to po samej kawie odbija mi się przez godzine :( Oj robi sie mało miejsca, robi, ojojoj. powodzenia i gin Tossa ;0

reklama
ja też mam zgagę, tylko po czym jak tylko zdążę coś połknąć to po minucie zwracam. Może od tego narzekania trochę nam przejdzie ;)
Daj znać o wizycie. MI w jednym miesiącu wyszła spora nadczynność tarczycy a po mniesiącu niedoczynność, ale pozostale badania były ok. Teraz też mam skierowanie na kolejne ale dopiero 10 września zrobię, bo 15 ide na wizyte więc będą aktualne.
Nie wiem co mam zrobić z przedszkolem córki, puszczać ją czy nie. Boję się, ze złapie różyczkę a ja jej nie przechodziłam. Z drugiej strony ona juz się nie moze doczekać, chodziła przed wakacjami kilka miesięcy i bardzo jej się podobało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry