reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja kawy nie piję bo mi od początku ciąży nie smakuje :-)
Tarczycę przed ciążą miałam w normie - bardziej martwię się morfologią
Ja bym puściła córę do przedszkola, nie sądzę aby zaraz zaraziła się różyczką , prędzej coś innego podlapie...ja mam ten komfort że jako 5 czy 6letnie dziecko chorowałam na różyczkę i praktycznie miesiąc spędziłam w szpitalu

mi się Maksymilian podobał - ale mąż nosem kręcił bo jego przyjaciel ma tak na imię i jest z niego niezły bajerant :-)
ja wymyśliłam nawet Bruno - to mąż stwierdził że on nie pozwoli aby syn nosił psie imię :-) bo oczywiście leci reklama pedigree

mi się Maksymilian podobał - ale mąż nosem kręcił bo jego przyjaciel ma tak na imię i jest z niego niezły bajerant :-)
ja wymyśliłam nawet Bruno - to mąż stwierdził że on nie pozwoli aby syn nosił psie imię :-) bo oczywiście leci reklama pedigree

hahah to u nas tak z Maksem jest, bo pies sąsiadów też ma takie imię :)

Zmykam laski do piaskownicy, bo dziecko samo na podwórku i szaleje na zjeżdżalni, pa

Hehe ja tez miałam przeczucie, ze dwóch chłopaków,a tu dwie laseczki :).Ja też mam problemy z cofkami, ale tylko jak leże sie,lub siedze..eehh a ile jeszcze przed nami!!

Rabbit brzucho wypasiony!Z Mileną wyglądacie jakbyście miały pęknąć zaraz ;-)..hehe i zaraz to nastąpi.

a ja mialam odwrotnie....wcześniej z chęcią chodziłam do gina i wogóle strachu nie czułam....a teraz wrrr boję się co znowu wymyśli...żeby do szpitala mnie nie położył itp....

reklama
Jestem po wizycie u gina. Marcin 1960g, Piortuś 1850g. rosną maluchy jak nie wiem co. wyniki poza d diamerami dobre. morfologia jak u faceta aż sie pani doktor dziwiła. teraz mam wizytę 5 września, pewnie bedziemy ustalac datę cc. już bym chciała mieć maluszki przy sobie a nie w sobie. całe szczeście że nie wiem co to zgaga.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry