reklama

Ciąża bliźniacza

też ciążka noc. mam problem z okropnym bólem stóp. waga rośnie jak głupia. dostaję zastrzyki na krew. mam mega wysokie d diamery!!!! 34 tydzień chyba się wykończę. na opuchnięte nogi nic nie pomaga:( mam dość

reklama
hejka mamuśki.....współczuję tych bezsennych nocy..... ja już pojedzona i wyspana....teraz odpoczynek bo tak się najadłam jak bąk....
bardzo się cieszę bo dzisiaj wizyta u gina i może coś się dowiem o porodzie i o wadze dzieciaków....:)
aaaaa jaki miałam dzisiaj sen...że rodziłam przez cc....i zaraz rana się zarosła i nic nie bolało....że odrazu straciłam na wadze 10kg ale nie widziałam dzieci....aaa wypuścili mnie już do domu...bez dzieci :( dziwny sen......

jak tam dzisiaj wasze samopoczucie??

No ja też współczuje bezssennych nocy, ja jeszcze śpie jak dziecko, tylko budze sie czasem obolała w środku , ale to pewnie dlatego, ze przyciskam dziewczyny..
Tossa szafki śliczne :), no i zazdroszcze energii do gotowania!
Milenka brzuchol :szok:, ciężar nieziemski musi być..Rabbit Twój nie lepszy ;-).
mozikowa ja tez miałam d-dimiery wysokie i od 6tc chyba biore clexane, no i spadły, takze to działa!!
Ashiarona Ty juz spokojnie rozpakować byś sie mogła hehe, marzenie kazdej z nas dotrzymać do 36tc..
A czy macie termin wyznaczony na 40tc czy mniej?Bo mi wyznaczyli normalnie jak przy 40 tygodniach..az smieszne to jest

ja już jestem strasznie ciekawa jak wyglądają bąble.....do kogo są podobne....czy będą mieć włoski po urodzeniu....
wogóle chyba przyszedł czas na refleksje....bo coraz częściej myślę czy będę dobrą mamą, czy mój m sobie poradzi, jak to będzie je tak kochać i wogóle....hehe dla mnie to wszystko jest nowe bo to moje pierwsze dzieciaki....

ja się trochę zdrzemnęłam ...
kulfony spuchnięte mam że hej !
rabbit - też się martwię co i jak ale jakoś musi być :-)
jeszcze 3kg malin wrzuciłam do balonu żeby soku na zimę zrobić :-)

reklama
hej dziewczyny, ja tez mialam kiepska noc... ahhh ale co zrobic :(
teraz jade odebrac wyniki krwi i wieczorem do gin zobaczyc jak tam dziewczynki :) mam nadzieje ze z ta moja szyjka wszystko bedzie ok :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry