reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny, ale aktywnosc, nie nadazam za Wami :-)
Ja mam wizyte we wtorek, dzisiaj mam 36 tydz + 1 dzien, ciekawe, co powie lekarz
Chodzic nie moge, co rano i wieczorem mam bole jak przy okresie, jest mi bardzo ciezko, juz prawie 5 kg waza dzidzie... Hmmm zobaczymy ... Waga mi spadla o kg, maluszki szaleja...

reklama
rabbit, śmiejemy się z mężem że dzieciaki się wyprowadzą to my wreszcie będziemy na swoim bo kredyt spłacimy :-) ale absolutnie nie żałuję że kupiłam mieszkanie na kredyt - dzięki temu mam męża którego poznałam w tym samym bloku :-) i nie siedzimy ani moim rodzicom na głowie ani tym bardziej teściowej :-)
Ashiarona - jak ja Ci zazdroszczę że zaraz będziesz mieć dzieciaczki przy sobie...ale maluchy mają łącznie 5kg? bo najpierw pomyślałam że mają po 5kg każde :-)
Mi potwornie puchną ręce i drętwieją, stopy też mam popuchnięte bo ledwo w domowe klapki mi wchodzą :-( jutro wizyta u lekarza - zobaczymy co powie na wyniki badań i co podejrzy u młodzieży

Tossa wspolczuje, mi troche tylko puchna palce u rak, w ostatniej doslownie chwili udalo mi sie zdjac obroczke, ufff bolalo, ale teraz to juz sobie tego nie wyobrazam.
Gastone, ale masz rozrywkowe dzieciaczki i z fantazja :-). Nie ma to jak pospiewac z ptaszkami :-D.
Mama mnie ostatnio pocieszyla, ze ja do 3 roku zycia nie sypialam w nocy ( zadna metoda nie dzialala, normalnie dziecko sowa:-D) i dlatego moje maluszki tez tak rozrabiaja, cos po mnie musza miec przeciez :-D

Ostatnia edycja:
Ale tu ruch dzisiaj, ale nadrobiłam.
Tossa ale czad z tymi meblami, naprawde slicznie to zrobiliscie.
Ja po kinder balach czuje sie jak cukierniczka:-Dzjadłam tone słodyczy a teraz jeszcze zamawiamy pizze.
Któras z Was pisała o mielonych z buraczkami-o raju uwielbiam najbardziej:-p
Czesto jak robie mielone to wkrajam w mieso szczypiorek albo zółty ser i wtedy smaze, polecam, dzieci uwielbiają

Hej dziewczyny, w koncu was nadrobilam ;)
Gastone- u mnie ciezko ostatnio, nie wiem czemu sie troche podlamuje, i tez nie najlepiej sie czuje... jutro mam polozna to zobaczymy czy cos sie dowiem.
dziewczyny ja mam nadzieje ze dalej niz 14-15 wrzesnia nie pojde... juz nie mam sily a bede prawie w 38 tyg... moj brzuch ma gigantyczne rozmiary i nie wiem jak to bedzie za tydzien...

302804_2247269295536_1062270100_2682039_8092593_n.jpg

brzusio masz suuper....i jaki ogromny wow.... skurczy ci współczuję.... ja za to chodzić nie mogę....łażę jak kaczka....i strasznie mnie boli....siedzieć też nie mogę bo dupcie dzieciaków mega uciskają na przeponę....ale damy radę....
kto da jak nie my ......hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry