reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
aaaa sory diewcztny za ciagle bledy i literowki ale Max mi zalal cola kiedys nootebooka i czasem zjada litery ;-)

dzieki za slowa wsparcia. na moja szwagierke nie bardzo moge liczyc bo ona nie bardzo sobie radzi sama ze swoim jednym dzieckiem i podrzuca ciagle swojej mamie- dlatego tez nie moge za bardzo liczyc na tesciow bo maja ciagle malego na glowie, nie mniej jednak Julki bym jej nie powierzyla. z reszta zobaczymy jak bedzie jakos sobie musze dac rac rade nie ja pierwsza i nie ja ostatnia bede miec trojke dzieci, tylko przeraza mnie po prostu ta wizja... nie wiem jak sobie wszystko zorganizuje itp. a Twoj Maksio poszedl juz do nursery czy jeszcze nie??
kurde ale przechlapane z tym autem za jaja gnoja pociagnac zeby wyklepal kase co to centa... ;-)

cześć dziewczyny:)
ja dopiero się witam bo dzisiaj miałam kolejną wyprawę do Wawy i olejne założenie holtera, a jutro znowu stolica i zdjęcie tego dziadostwa:)
ale jak Was czytam to wolę to niż te wszystkie dolegliwości:( współczuję Wam szczerze
u mnie na szczęście tylko początek tygodnia był do d..y

Ashiarona super że już niedługo dzieciaczki będą razem z Tobą:)

Karola2112 wieści super, dzieciaczki rosną bosko:) oby tak dalej i najważniejsze oby zdrowo:)

a od wczoraj tyle naprodukowałyście że myslałam że Was nie nadrobie heheheheheheheheh

cześć dziewczyny:)
ja dopiero się witam bo dzisiaj miałam kolejną wyprawę do Wawy i olejne założenie holtera, a jutro znowu stolica i zdjęcie tego dziadostwa:)
ale jak Was czytam to wolę to niż te wszystkie dolegliwości:( współczuję Wam szczerze
u mnie na szczęście tylko początek tygodnia był do d..y

Ashiarona super że już niedługo dzieciaczki będą razem z Tobą:)

Karola2112 wieści super, dzieciaczki rosną bosko:) oby tak dalej i najważniejsze oby zdrowo:)

a od wczoraj tyle naprodukowałyście że myslałam że Was nie nadrobie heheheheheheheheh

Kochana a co masz z tym serduchem??

teraz chcą sprawdzić czy tabletki na arytmię pomagają, jeśli uda im się odczytać zapis do wtorku (kolejna wizyta u kardiologa) to będzie wszystko jasne,
ja myślę że pomagają sama nieraz sobie mierzę puls i teraz jest raczej stały i nie skacze, ale arytmii to ja nigdy nie odczuwałam, choś kardiolog mówiła że moje osłabienie=zmęczenie było oznakami arytmii, a nie wynikiem ciąży.

Milenko a jak Ty się czujesz??

A mi sie jakos poprawiło, jak czytałam Gastone to az mi głupio ze tak marudze i sie uzalam nad sobą.
Jestem starą babą i to nie moje pierwsze dzieci, a zachowuje sie jakbym miała 14 lat i zaszła w ciąze z czworaczkami i mieszkała na bezludnej wyspie.Musze sie ogarnąc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry