reklama
Milena23uk
Fanka BB :)
Nie denerwuj sie Kochana poczekaj na usg i sama zobaczysz
nie waz mi sie rozpakowywac przede mna hihihi
ewentualnie w ten sam dzien![]()
mnie tez czesto boli jak na okres,ale nie mocno... 3mam kciuki za usg!!!
gratuluje Pani farmaceutko!! polowa rodziny mojego meza ma ta specjalizacje...
manila29
Milena na kiedy masz cesarkę??
na porodowke n astepna ide ja
ale dopiero we wtorek takze nogi mocno zaciskam
Ewa ja tez mam fosfataze alkaiczna podniesioną, najpierw mialam 122 , a kilka dni pozniej 147,(norma do 105), jest to pocztek gastozy, ale lekarze mowia ze nie jest zle i czekamy do wtorku
na porodowke n astepna ide ja

Ewa ja tez mam fosfataze alkaiczna podniesioną, najpierw mialam 122 , a kilka dni pozniej 147,(norma do 105), jest to pocztek gastozy, ale lekarze mowia ze nie jest zle i czekamy do wtorku
#rabbit#
dzięki dziewczyny dam wam znać po usg.....mam nadzieje że będą kolosy....
Milena ty też nie waż się rodzić bez mojego pozwolenia....ja ściskam nogi i koniec
ale powiem wam że chcę już dzieciaki po drugiej stronie brzusia....ale wiem wiem muszę jesszcze czekać...
Milena ty też nie waż się rodzić bez mojego pozwolenia....ja ściskam nogi i koniec
ale powiem wam że chcę już dzieciaki po drugiej stronie brzusia....ale wiem wiem muszę jesszcze czekać...
Milena23uk
Milena na kiedy masz cesarkę??
na porodowke n astepna ide jaale dopiero we wtorek takze nogi mocno zaciskam
Ewa ja tez mam fosfataze alkaiczna podniesioną, najpierw mialam 122 , a kilka dni pozniej 147,(norma do 105), jest to pocztek gastozy, ale lekarze mowia ze nie jest zle i czekamy do wtorku![]()
Kochana mnie powiedzieli,ze nie zrobai predzej niz koncowka 38-39 tygodnia, ze wzgledu na to,ze oni patrza aby dzieciaczki byly jak najlepiej rozwiniete, z jednej strony ich rozumiem... chyba ze zacznie sie samo-o co sie modle , no to oczywiscie nie maja wyjscia...
manila29
Kochana mnie powiedzieli,ze nie zrobai predzej niz koncowka 38-39 tygodnia, ze wzgledu na to,ze oni patrza aby dzieciaczki byly jak najlepiej rozwiniete, z jednej strony ich rozumiem... chyba ze zacznie sie samo-o co sie modle , no to oczywiscie nie maja wyjscia...
uu no to masz jeszcze troche czekania, ale nalezy pamietac ze brzuch to najlepszy inkubator dla dzieci
ja sie jeszcze dzisiaj dowiedzialam ze moje lozysko sie juz sttarzeje takze nie maja za bardzo wyjscia i uz musza planowac rozwiazanie
Tossa widzisz wszystko ok i po co tyle stresu
Rabbit gratuluję zdanego egzaminu
Może Pani farmaceutka poradzi mi coś na nogi jak z ołowiu??? Na lewej łydce mam 5 żylaków z poprzedniej ciąży
Chciałam je usunąć rok temu, ale chyrurg naczyniowy odradził, bo stwierdził że żylaki się odnawiają a poza tym jestem za młoda (to miłe, ale ja w maju skończę 30 !)
Jeszcze przed zajściem w ciążę smarowałam nogi różnymi żelami itp, no cóż, nogi robiły się takie "lekkie" ale ja liczę na jakiś cud, tzn że mi te żylaki się zmniejszą, lub chociaż nie będą wyłaziły jak za długo jestem na nogach :/
Rabbit gratuluję zdanego egzaminu
Jeszcze przed zajściem w ciążę smarowałam nogi różnymi żelami itp, no cóż, nogi robiły się takie "lekkie" ale ja liczę na jakiś cud, tzn że mi te żylaki się zmniejszą, lub chociaż nie będą wyłaziły jak za długo jestem na nogach :/
Milena23uk
A ja wlasnie wrocilam ze szpitala...
przez 3 dni mialam bigunke i skurcze Braxtona co 4-10 min 3 dni!!!!
i zgadnijcie- moja szyjka nawet ni drgnela w 35 tyg ma 4,2 cm jest dluga twarda i zamknieta wtf???
iiiiiii................ jeden babelek przkrecil sie glowka w dol, teraz jeszcze drugi i rodzimy naturlnie!!!;-)
mam scan z a1,5 tyg to zobaczymy a w razie gdyby nie zmienila to wtedy wyznaczamy date narodzin naszych dziewczynek
ale dzieki Bogu moze tak wytrwamy do 38 tyg!!! jeszcze tylko 3 tyg
przez 3 dni mialam bigunke i skurcze Braxtona co 4-10 min 3 dni!!!!
i zgadnijcie- moja szyjka nawet ni drgnela w 35 tyg ma 4,2 cm jest dluga twarda i zamknieta wtf???
iiiiiii................ jeden babelek przkrecil sie glowka w dol, teraz jeszcze drugi i rodzimy naturlnie!!!;-)
mam scan z a1,5 tyg to zobaczymy a w razie gdyby nie zmienila to wtedy wyznaczamy date narodzin naszych dziewczynek
ale dzieki Bogu moze tak wytrwamy do 38 tyg!!! jeszcze tylko 3 tyg
reklama
manila29
Milena no to gratulacje i trzymam mocno kciuki. masz moze jakies aktualne foto? ciekawa jestem jak wygladaja inne mamy na finiszu ciazy
ja nie mam fotek ale wygladam okropnie szczegolnie na twarzy -opuchnieta nie ta sama babka co kiedys, ale tydzien temu urodzila dziewczyna bliznieta w szpitalu ktorym leze a dzkisiaj wychodzila w miniowie i szpileczkach do domnku
tak na pocieszenie
ja nie mam fotek ale wygladam okropnie szczegolnie na twarzy -opuchnieta nie ta sama babka co kiedys, ale tydzien temu urodzila dziewczyna bliznieta w szpitalu ktorym leze a dzkisiaj wychodzila w miniowie i szpileczkach do domnku
Podziel się: