reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
MoniaN - sama nie wiem skąd ja biorę siłę i chęci :-) po prostu jak wiem ze muszę coś zrobić to robie bo inaczej szlag mnie trafia...od maja praktycznie mam ciągle bajzel w domu, bo najpierw remont kuchni 1,5 miesiąca i wtedy wyprowadziliśmy się do moich rodziców, potem malowanie przedpokoju, teraz pokoik i ciągle coś...mam dość mieszkania w bałaganie :-) a przetwory - nie wiem co mnie napadło :-)

Hej Kobitki, witam z rana...
Boze ale wy tu macie sily, pralki gotowania z samego rana... podziwiam!!! a ja tu sie ociagam zeby isc sniadanie robic.. hihi
rowniez Wam zycze milegi dnia! ja niestety musze zaciskac nogi jeszcze bo nie dobrze sie czuje ;/ jeszcze tydzien chociaz i moga wyskakiwac :p

Dziewczyny, ja świrgolca dostanę z nudów przez to L4. Wczoraj cały dzień leżałam i dzisiaj też mam taki zamiar, a zupełnie nie jestem przyzwyczajona do takiego marazmu, wieczorem już mnie "nosiło" :eek: Jacie.. 4 miesiące jeszcze. Aha! lekarz powiedział że pod koniec grudnia cesarka. Więc przynajmniej mam datę końcową.

Tossa - oszczędzaj się trochę, skąd Ty czerpiesz energię? Gratuluje parki :)) Widzę że Twoje dzieciaki rosną prawie równo. u mnie dziewczynka jest o tydzień mniejsza, lekarz wczoraj powiedział że trzeba będzie u mnie to kontrolować, bo pomimo że są dwujajowe, to mają jakieś wspólne naczynie doprowadzające krew do łożyska czy coś..
Na razie alarmu nie ma bo dzieciaki i tak są większe niż wynika to z tc wg. oM

karola79 - niestey muszę leżeć, ale nie taki mega rygor, tylko duuużo odpoczywać, bo mam "zrobić dobrze" mojej szyjce, która się skróciła :eek:. Za 2 tyg. mam kontrolę. Pozytywki nigdy nie kupowałam, więc nie wiem.. :no:

MamaMacka - ale to masz takie bóle kręgosłupa? pewnie mluchy się tak ułożyły i na coś naciskają. Mi spojenie łonowe dokucza..

Palinka24 - ale dzieje się coś u Ciebie że musisz uważać czy tak profilaktycznie?

MoniaN - sam myśl o lekarzu Cibie uleczyła:-)

Ewa211 - ja nawet nie wiem co to za badania. :rofl2:

Ashiarona - może już dzieci są na świecie.. :-)

manila29 - waga dzieci jest super. Ja chcialabym żeby moje maluchy ważyly tak po 2,5 kg.

moja nie ma takich zapędów :-)
ja swojej to cykutę najchętniej bym podała :p

a to moje maluszki
Zuzia
7b8da3e7b2a37b00.jpg

Szymon
1a7d3cfc50b48716.jpg

hejka dziewczyny....ja właśnie się dowiedziałam że zdałam egzamin na technika farmaceutycznego hihihi i się chwalę....ale to z tych dobrych wiadomości....
a ze złych to całą noc bolał mnie brzuch jak na okres...i do tej pory to czuję...i nie wiem czego to oznaka...mam nadzieję że nie porodu....:(

dzisiaj mam usg....ciekawe ile dzieciaki ważą.....

Manila waga dzieci suuper

a wasze samopoczucie jak??

reklama
hejka dziewczyny....ja właśnie się dowiedziałam że zdałam egzamin na technika farmaceutycznego hihihi i się chwalę....ale to z tych dobrych wiadomości....
a ze złych to całą noc bolał mnie brzuch jak na okres...i do tej pory to czuję...i nie wiem czego to oznaka...mam nadzieję że nie porodu....:(

dzisiaj mam usg....ciekawe ile dzieciaki ważą.....

Manila waga dzieci suuper

a wasze samopoczucie jak??

Nie denerwuj sie Kochana poczekaj na usg i sama zobaczysz;)
nie waz mi sie rozpakowywac przede mna hihihi :p
ewentualnie w ten sam dzien :-D
mnie tez czesto boli jak na okres,ale nie mocno... 3mam kciuki za usg!!!

Do góry