reklama
MoniaN - sama nie wiem skąd ja biorę siłę i chęci :-) po prostu jak wiem ze muszę coś zrobić to robie bo inaczej szlag mnie trafia...od maja praktycznie mam ciągle bajzel w domu, bo najpierw remont kuchni 1,5 miesiąca i wtedy wyprowadziliśmy się do moich rodziców, potem malowanie przedpokoju, teraz pokoik i ciągle coś...mam dość mieszkania w bałaganie :-) a przetwory - nie wiem co mnie napadło :-)
Milena23uk
Fanka BB :)
Hej Kobitki, witam z rana...
Boze ale wy tu macie sily, pralki gotowania z samego rana... podziwiam!!! a ja tu sie ociagam zeby isc sniadanie robic.. hihi
rowniez Wam zycze milegi dnia! ja niestety musze zaciskac nogi jeszcze bo nie dobrze sie czuje ;/ jeszcze tydzien chociaz i moga wyskakiwac
Boze ale wy tu macie sily, pralki gotowania z samego rana... podziwiam!!! a ja tu sie ociagam zeby isc sniadanie robic.. hihi
rowniez Wam zycze milegi dnia! ja niestety musze zaciskac nogi jeszcze bo nie dobrze sie czuje ;/ jeszcze tydzien chociaz i moga wyskakiwac
Dziewczyny, ja świrgolca dostanę z nudów przez to L4. Wczoraj cały dzień leżałam i dzisiaj też mam taki zamiar, a zupełnie nie jestem przyzwyczajona do takiego marazmu, wieczorem już mnie "nosiło"
Jacie.. 4 miesiące jeszcze. Aha! lekarz powiedział że pod koniec grudnia cesarka. Więc przynajmniej mam datę końcową.
Tossa - oszczędzaj się trochę, skąd Ty czerpiesz energię? Gratuluje parki
) Widzę że Twoje dzieciaki rosną prawie równo. u mnie dziewczynka jest o tydzień mniejsza, lekarz wczoraj powiedział że trzeba będzie u mnie to kontrolować, bo pomimo że są dwujajowe, to mają jakieś wspólne naczynie doprowadzające krew do łożyska czy coś..
Na razie alarmu nie ma bo dzieciaki i tak są większe niż wynika to z tc wg. oM
karola79 - niestey muszę leżeć, ale nie taki mega rygor, tylko duuużo odpoczywać, bo mam "zrobić dobrze" mojej szyjce, która się skróciła
. Za 2 tyg. mam kontrolę. Pozytywki nigdy nie kupowałam, więc nie wiem.. 
MamaMacka - ale to masz takie bóle kręgosłupa? pewnie mluchy się tak ułożyły i na coś naciskają. Mi spojenie łonowe dokucza..
Palinka24 - ale dzieje się coś u Ciebie że musisz uważać czy tak profilaktycznie?
MoniaN - sam myśl o lekarzu Cibie uleczyła:-)
Ewa211 - ja nawet nie wiem co to za badania.
Ashiarona - może już dzieci są na świecie.. :-)
manila29 - waga dzieci jest super. Ja chcialabym żeby moje maluchy ważyly tak po 2,5 kg.

Tossa - oszczędzaj się trochę, skąd Ty czerpiesz energię? Gratuluje parki
Na razie alarmu nie ma bo dzieciaki i tak są większe niż wynika to z tc wg. oM
karola79 - niestey muszę leżeć, ale nie taki mega rygor, tylko duuużo odpoczywać, bo mam "zrobić dobrze" mojej szyjce, która się skróciła

MamaMacka - ale to masz takie bóle kręgosłupa? pewnie mluchy się tak ułożyły i na coś naciskają. Mi spojenie łonowe dokucza..
Palinka24 - ale dzieje się coś u Ciebie że musisz uważać czy tak profilaktycznie?
MoniaN - sam myśl o lekarzu Cibie uleczyła:-)
Ewa211 - ja nawet nie wiem co to za badania.

Ashiarona - może już dzieci są na świecie.. :-)
manila29 - waga dzieci jest super. Ja chcialabym żeby moje maluchy ważyly tak po 2,5 kg.
#rabbit#
hejka dziewczyny....ja właśnie się dowiedziałam że zdałam egzamin na technika farmaceutycznego hihihi i się chwalę....ale to z tych dobrych wiadomości....
a ze złych to całą noc bolał mnie brzuch jak na okres...i do tej pory to czuję...i nie wiem czego to oznaka...mam nadzieję że nie porodu....
dzisiaj mam usg....ciekawe ile dzieciaki ważą.....
Manila waga dzieci suuper
a wasze samopoczucie jak??
a ze złych to całą noc bolał mnie brzuch jak na okres...i do tej pory to czuję...i nie wiem czego to oznaka...mam nadzieję że nie porodu....
reklama
Milena23uk
hejka dziewczyny....ja właśnie się dowiedziałam że zdałam egzamin na technika farmaceutycznego hihihi i się chwalę....ale to z tych dobrych wiadomości....
Nie denerwuj sie Kochana poczekaj na usg i sama zobaczysz
nie waz mi sie rozpakowywac przede mna hihihi
ewentualnie w ten sam dzien

mnie tez czesto boli jak na okres,ale nie mocno... 3mam kciuki za usg!!!
Podziel się: