Milena23uk
Fanka BB :)
ja jeszcze z miesiąc temu zastanawiałam się kiedy dokupić brakujące rzeczy dla dzieci, bo sporo mam po Oli ale teraz już nie będę czekać. Tzn zaczynam w piątek![]()
Tak naprawdę to musimy dokupić jakieś drobiazgi, pare ciuszków takich mini mini ;-) i pieluchy a no i wózekMam elektryczny laktator medeli i super się sprawdził w szpitalu jak miałam nawał pokarmu, sterylizator też mam, kupiłam dla małej taki parowy z canpola i na początku po każdym jedzeniu sterylizacja była...Szczerze nie polecam tak często wyparzać, tak też powiedziała mi doktórka, bo moja córka miała non stop zapalenie jamy ustnej, bo wszystko było zbyt sterylne.
Tossa foteliki są normalne, jak jak wyszłam z małaą ze szpitala to podłożyłam jej kocyk bo wydawał mi się za głęboki.
Milena ja też uwielbiam wózkiMój M śmieje się że teraz będzie mi ciężej zmieniać, bo w bliźniaczych nie ma takiego wyboru,,,,ale dam rade ;-P Po pierwszym dziecku wiem, ze na pewno najlepiej sprawdził się wózeczek z pompowanymi kołami i teraz też bym taki chciała ale niestety tyle się naoglądałam i nie widzę dla swoich bączków idealnego wózka.
Wogule myślę, ze dziewczynom które już mają dzieci jest troszkę łatwiej...bo wiedzą co je czeka ;-)
A co do chrzestnych to każde dziecko będzie miało swoich.
Moj M tez sie ze mnie smieje
dla Julki mialam 7 wozkow...

teraz wybralam britax b-dual
fajna bryczka i lekka w prowadzeniu