reklama

Ciąża bliźniacza

Pewnie, mleko powinnas miec na wszelki wypadek, co do laktatorówto chyba taki Canpola.
My tez z rodzina tak słabo,wiec teraz zostali nam przyjaciele, których jest sporo na szczescie.
Chrzestnymi Franka jest najstarsza sis mojego m i jej maz, a teraz to problem, jego drugiej siostry nie dżwigne:no:moja jest debilem:eek:a z rodzenstwem ciotecznym mam kontakt od wesela do przypadkowego spotkania w jakims warszawskim molochu handlowym.
Tak wiec lipa.

reklama
hejka dziewczyny....za cały dzień walczyłam z bólem głowy....masakra....ale o dziwo pomógł mi PARACETAMOL hehe....

jeśli chodzi o laktator to ja mam ręczy z avent i moja siostra była z niego bardzo zadowolona....butelki też mam z tej firmy....

a chrześni...oczywiście będzie ich 4 niech dzieciaki dostają prezenty :P

Ania ja tez sie mecze z bolem glowy... ;( wlasnie wzielam 3 serie paracetamolu -dzis w sumie 6 tabsow... pomaga ale potem wraca... ach juz nie dlugo... odliczam godz za 5 godz bede 37 tyg i powiem wam kurna ze nie moge w to uwierzyc :-D
ciesze sie jak porabaniec :-D:-D ale mam teraz fobie jak Karola... idzie noc... nie chce ;(

Milena super jeszcze mały kroczek i 37 tydz.!!!! Kurcze ja też dam rade, muszę dotrwać do 36.. :-) Tylko martwią mnie moje mięśnie brzucha, żebym mi się całkiem nie rozeszły ...
P.S.: dobrze że ból głowy wam przechodzi :)

Moje bączki tak dziś dają czadu, ze Ola od południa chodzi za mną krok w krok i co chwilę sprawdza czy kopią :-) Tylko niepokoi mnie jedno, kopie z prawej, kopie z lewej...to co się dzieje w dole brzucha??? Momentami mam wrażenie, ze tam jest trzeci...:szok:

U nas też będzie problem z chrzestnymi. Siostra M odpada, bo jest chora psychicznie, moja siostra odpada, bo nie utrzymujemy kontaktów, a brat w pewnym sensie nam odmówił podawania Oli, bo nie chcieliśmy mu "pomóc w załatwieniu bierzmowania". Ehhh dobrze mieć przyjaciół, wiem że na nich zawsze możemy liczyć. Już tyle razy się przejechaliśmy na rodzinie, że w tym roku powiedzieliśmy dość.:-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry