reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Domi1906
user-online.png
jak jutro będę mieć bóle to jadę:-(

Wiesz Agata, na tym etapie możesz mieć bóle po prostu z rozciagania macicy, pamiętam jak mnie bolało, przeciez ona teraz rośnie szybciej niż w pojedyńczej ciąży, ale zawsze lepiej się upewnić, że jest wszystko ok. A teraz jak sie czujesz?

To nie chodzi o w ogole nie podnoszenie rąk do góry, tylko o gwałtowne, bo skurcz mięsśni brzucha, może spowodowac odklejenie łóżyska.
Agata śpij dobrze i nie martw sie niczym, będzie dobrze.

reklama
Agata, Ty nie nakrecaj takich historii sobie, to ze jedna ciaza skonczyła sie duzo, duzo za wczesnie nie oznacza ze tak bedzie i tym razem, masz zdrowego super Białego Murzyna:-Dw domu wiec i teraz urodzisz zdrowe maluchy. Ale maz i synus muszą zaiwaniac w koło Ciebie na wysokosci lamperii!!!!!!!

Youssta, ta moja przyjaciólka najpierw sugerowała ze jak wezme jeszcze taką drugą to ona nie chetnie i zreszta powinna byc jedna tylko para, a ostatnio ze w ogóle bedzie złą matka chrzestna ale to jest takie pitolenie bo widze jaki ma kontakt z Franiem i jak go traktuje, a na wiesc ze jedna bedzie dziewczynka mało sie nie posikała-sama ma 2synów. Mysle, że nie powinnam wracac do tematu i olac, wziac kogos innego bo na siłe ja uszczesliwiac.....???? nO bo 2razy sama zaczynała temat "i co z chrzestnymi" zeby zasugerowac swoje stanowisko w sprawie.
Do tej pory myslałam ze to pewnego rodzaju wyróznienie i zreszta dzieciom sie nie odmawia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry