reklama

Ciąża bliźniacza

Hej mamuski!
Tossa mnie tez dzis krzyż bardzo boli, a powiesiłam tylko pranie :/ i jeszcze boki brzucha bolą, ale wzielam juz dwie no-spy i czekam..
dziurawskarpecie a jestes po inseminacji czy ivf?Ja miałam rekordową bete 16dpt az 9034, wiedziałam juz, ze dwójeczka minimum pod sercem ;).Przy takiej becie spokojnie mozesz isc na usg juz.Pecherzyki bedzie widać.
Milenka biedna jestes..pogadaj no z tymi dziewuchami swoimi!!

reklama
Youssta-głupio tak o kasie gadac, zreszta kasa to nie wszystko ale akurat w tym przypadku to sa baaaaaaaaaaaardzo zamozni ludzie, mogłabym mnozyc przykłady, samochód terenowy na 34urodziny,torebki od Coccinell po 1800pln tak wi8ec to napewno nie chodzi o kase.
Przespałam sie z tym i olewam sprawe, nie umiem sie juz z tego cieszyc po takich akcjach i juz zawsze miałabym wrazenie ze ona sie wcale z tego nie cieszy, ta druga laska o której mysle wiem ze padnie z radosci jak ją o to poprosimy, a kasowo jest na takim zwykłym standarcie...sądze ze kasa ma tu ne wielekie znaczenie.
Baj de łej;-)to własnie tamta stwierdziła ze musi byc jedna para bi głupio zeby jedno dziecko dostawało super prezent a drugie zwykły.....eeeeeeeeeeeeee mówie Ci to jakas lipa

Witajcie,widzę ,że urodziły się nowe dzizie GRATULACJE DLA MAMUSI!!!!!!!!!!!!!
Ja dzisiaj już lepiej.
Tossa
user-online.png
-ale smaka mi narobiłaś:-)

oł maj gad, wychodzi na to, że jestem trzecia w kolejce????????:szok:
Dobrze widze, zcy któras sie ukrywa?

Milena współczuje bardzo, ja dzisiejszą noc moge zaliczyc do przeciętnie udanych czyli była łaskawa:tak:jedyne co to czuje jeszcze ostatnie podrygi choróbska:baffled:
Widze, że Tossa powraca do akcji:-D:-D:-D:-D:-D

Znowu sesja toaletowa w cztery oczy-rany ile mozna wymiotowac:eek:
Ale piekna pogoda, cos mi sie zdaje ze to ostatni teki dzien w tym roku ale absolutnie nie chce zeby czas sie zatrzymał....
Milenka, a Ty dostajesz cos na to swoje cisnienie?

reklama
Znowu sesja toaletowa w cztery oczy-rany ile mozna wymiotowac:eek:
Ale piekna pogoda, cos mi sie zdaje ze to ostatni teki dzien w tym roku ale absolutnie nie chce zeby czas sie zatrzymał....
Milenka, a Ty dostajesz cos na to swoje cisnienie?
nie wlasnie... jak bylam w szpitalu to moje cisnienie bylo idealne... dlatego juz nawet nie dzwonie do nich, bo czuje ze zrobie glupka z siebie...

Boze wspolczuje Ci tych wymiotow... juz moglyby sobie dac spokoj... :no2: no ty jestes po mnie i ANI kolejna do odstrzalu!!! yuppi!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry