reklama

Ciąża bliźniacza

.
MoniaN.
user-online.png
-spore miałaś brzuszko.Mi idzie wszędzie w nogi ,dupsko.No ale ja bardzo mało ważyłam przed ciążą,45kg.Przytyłam jak do tej pory 5 i kg schudłam.Wiec 4 na plusie.Mój gin kazał mi więcej przytyć.No ale jakoś na razie nie idzie a jem jak 2 chłopów.

Agata ja też jestem szczuplutka, niestety no ale liczę że po tej ciąży co nieco zostanie :-) Teraz ważę 52 kg ale nie wiem czy moja waga nie kłamie, tzn mam nadzieję ze mam więcej kg. A ból brzusia minął, lepiej się czujesz ??

Ja zmykam bo muszę za pół godz jechać po małą a jak na razie to mnie rwa dorwała i boje się ruszyć z krzesła. Czy to oby na pewno rwa kulszowa?? Dziewczyny te które prze to przechodziły.....też tak miałyście ze nie boli aż tu nagle ból ścina z nóg???

Ostatnia edycja:
reklama
Monia : skąd ja to znam...u nas jest faza na wszystko co hello kitowe :-D jak widzę gdzieś głowę hello Kitty to aż mnie skręca...

Agata- mi też idzie wszędzie,najpierw w cycki, potem w nogi i dupsko a teraz w brzuch...ale coraz mniej się tym przejmuję :-D dla chcącego nic trudnego i po porodzie na spokojnie zrzuci się nadprogramowe kg..

Ewa- wiesz te bóle okresowe u mnie trwają ok kilku sekund...ale wywołują u mnie NAPAD mega paniki...

Paulinka u nas też był szał na Hello Kittyale mała w przedszkolu zobaczyła ze dziewczynki maja wszystko z księżniczkami lub barbi no i musiałyśmy robić nową księżniczkową wyprawkę do przedszkola...wiesz z różowego bidonu z księżniczkami nawet zwykła woda smakuje jak...nutella hihiih.
OMG ja gadam na mojego M ale ja też ją rozpuszczam, postanawiam poprawę ;-)

Odebrałam swoje wyniki badań i leukocyty 11,4 MCH 31,3 NEU 74,7 % (te parametry trochę powyżej normy) reszta ok. A jeszcze mocz ph 7,0. Już nie mogę doczekać się czwartku!!!!! Strasznie ciągnie mi się miesiąc od ostatniej wizyty.

Milena, melduj sie zaraz jak wrócisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja po szybkiej wizycie, w prawdzie mój ukochany lekarz na urlopie i umówiona byłam z jakas jego kolezanką- nawidze kobiet ginekologów! to generalnie wszystko jest ok, mam małabakterie w moczu, a mój gin widzial te wyniki i nic nie mówił, a ta przepisała mi jakies cudo do wypicia-jedna saszetke. Nie wiem co to w ogóle jest:baffled:
Szyjka dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga ale mięka?????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry