reklama

Ciąża bliźniacza

ewaw1
user-online.png
a ja jem ,jem i nic.Raz się przejadłam .Mam wrażenie,że od tych hormonów człowiek ma taki wilczy apetyt.

reklama
Monia w ciąży mozna tantum verde w sprayu stosować tez.Na mnie te domowe sposoby zazwyczaj nie działają..dziewczynki Mumomega w tabletkach i nic was nie ruszy!!
Agata no to gicior!Nie ma co sobie żałować ;).

ehhhh....Laura ma zapalenie oskrzeli..antybiotyk...

ja mam ochotę na rybę,ziemniaczki i surówkę z kapustki i tak już jem taki obiadek trzeci raz w tym tygodniu i oczywiście co dzień gorące kakao:-)

YOUSSTA, Franek całuje brzuch, wkłada mi pod bluzke misie i auta dla dzidziusiów,mów ze bedzie je karmił, całował i lulał....ale wiesz jak to jest.......jak pijawia sie dwa pokemony na raz to padnie i sądze ze po paru dniach bedzie ostro wkurzony. No nic nie on pierwszy, tak?
Mam nadzieje ze szczeg,ólnie zle sie to na nim nie odije, boje sie ale co zrobic.
Juz zaczynam sie bac nocy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
I zaczynam miec paranoje co do porodu sn, choć z Franiem nie było tak zle.

ja po wizycie ! :-)
wyniki w normie ! cukrzycy nie mam :-)
przywaliłam w miesiąc 5kg :-P
szyjka mi się wydłużyła z 4 cm na 4,6cm :-)
ogólnie jest super ! maluchy nie zmieniły położenia :-) a nawet jeśli by się ułożyły jak do SN to mam prawo żądać CC ze względu na to że to ciąża z in vitro
byle tak dalej - dr mnie pocieszył że pani na tym etapie to może się czuć jak kobieta w ciąży pojedynczej ale 4 tygodnie do przodu, a za miesiąc jak pani przyjdzie to spokojnie tak jakby w pojedynczej ciąży była pani na finiszu ! ja mówię panie doktorze ale gdzie tu jeszcze finisz :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry