reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Agata ma rację, nie nakręcać się!!! masz jeszcze dużo czasu nie ma się co spieszyć!!!

Moje dziecko już śpi, od 16 męczyła mnie żeby ją wykąpać i przebrać w piżamkę, bo nie mogła się doczekać kiedy położy się w swoim różowym łóżku:-D

Tossa super wiadomości :) A z ta szyjka to zaszalałaś Kochana, dziewczynom się skraca a Twoja wydłuża ;-) Ja przytyłam 3kg w miesiąc ale wszystko w brzuszek i piersi idzie a ja bym chciała być taka okrąglutka, no ale najważniejsze są maluszki :-)

Ostatnia edycja:
Palinka24
user-online.png
wiem kochana,każda z nas tak ma.Nie jesteś głupia tylko przewrażliwiona ,tak jak pewnie większość z nas-buziaki.
MoniaN.
user-online.png
dzieciaczki już tak mają heee.

dooobra to od jutra się nie będę nakręcać :-) albo jakoś muszę sobie głowę czymś innym zająć...póki co czekam nocki oby Laura się tak nie musiała męczyć...
żałuję że u mnie w okolicy nie ma szpitala dobrego,moja gin.mi każe do warszawy jechać jakby coś się działo...a dla mnie to kurcze jednak daleka wyprawa...

Palinka - ale co? mocniej Cię boli? poniedziałek już niedługo, może dasz radę wytrzmać, tylko leż :). A jak coś Ciebie niepokoi to śmigaj do lekarza wcześniej, albo nawet na izbę przyjęć, akurat w naszej sytuacji nadgorliwość nie zaszkodzi.
Mnie dzisiaj też przez chwilę bolało jak na okres.Ja też mam schizy przez tą szyjkę, dlatego nie czekam do wizyty 29.09 tylko idę też w poniedziałek.

Tossa
- super :) to możesz z czystym sumieniem robić dalej przetwory ;)

Agata77 - ja gdzieś od 12 tc biorę femibion 2 ten z DHA

karola79 - trzymam kciuki za nockę.. może akurat dzisiaj się wyśpisz..

Ja od kilku dni staram się uczyć, ale koncentracja na poziomie zerowym.. :wściekła/y:

reklama
Palinka oj ja mam tak samo..kłucia,bóle krzyża,brzucho mi w dól ciągnie, a jeszcze wczoraj miałam rozwolnienie i parcie na kał cały czas..wiec tak ju sie nakreciłam..ale jutro bedzie lepiej!!Taki urok tej ciazy, jeden dzien ok a drugi sie zdycha.Grunt to pozytywne myslenie musi być dobrze min.11 tygodni przed nami :tak:.
Tossa to przejmujesz po Milenie "zelazną szyjke", jezu az 4,6cm!Super tak trzymać, a ile dziaciaki waża??

Ja 8kg do przodu, ale głównie brzuchol, no i cellulit na pupie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry