Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kobietki,ja to chyba zbzikowałam.... ciągle mam wrażenie że zaraz urodzę...kłucia które czuje i bóle na dole kręgosłupa odbieram jako oznaki przedwczesnego porodu....
Agata ma rację, nie nakręcać się!!! masz jeszcze dużo czasu nie ma się co spieszyć!!!
Moje dziecko już śpi, od 16 męczyła mnie żeby ją wykąpać i przebrać w piżamkę, bo nie mogła się doczekać kiedy położy się w swoim różowym łóżku
Tossa super wiadomości A z ta szyjka to zaszalałaś Kochana, dziewczynom się skraca a Twoja wydłuża ;-) Ja przytyłam 3kg w miesiąc ale wszystko w brzuszek i piersi idzie a ja bym chciała być taka okrąglutka, no ale najważniejsze są maluszki :-)
dooobra to od jutra się nie będę nakręcać :-) albo jakoś muszę sobie głowę czymś innym zająć...póki co czekam nocki oby Laura się tak nie musiała męczyć...
żałuję że u mnie w okolicy nie ma szpitala dobrego,moja gin.mi każe do warszawy jechać jakby coś się działo...a dla mnie to kurcze jednak daleka wyprawa...
Palinka - ale co? mocniej Cię boli? poniedziałek już niedługo, może dasz radę wytrzmać, tylko leż . A jak coś Ciebie niepokoi to śmigaj do lekarza wcześniej, albo nawet na izbę przyjęć, akurat w naszej sytuacji nadgorliwość nie zaszkodzi.
Mnie dzisiaj też przez chwilę bolało jak na okres.Ja też mam schizy przez tą szyjkę, dlatego nie czekam do wizyty 29.09 tylko idę też w poniedziałek.
Tossa - super to możesz z czystym sumieniem robić dalej przetwory
Agata77 - ja gdzieś od 12 tc biorę femibion 2 ten z DHA
karola79 - trzymam kciuki za nockę.. może akurat dzisiaj się wyśpisz..
Ja od kilku dni staram się uczyć, ale koncentracja na poziomie zerowym..
Palinka oj ja mam tak samo..kłucia,bóle krzyża,brzucho mi w dól ciągnie, a jeszcze wczoraj miałam rozwolnienie i parcie na kał cały czas..wiec tak ju sie nakreciłam..ale jutro bedzie lepiej!!Taki urok tej ciazy, jeden dzien ok a drugi sie zdycha.Grunt to pozytywne myslenie musi być dobrze min.11 tygodni przed nami . Tossa to przejmujesz po Milenie "zelazną szyjke", jezu az 4,6cm!Super tak trzymać, a ile dziaciaki waża??
Ja 8kg do przodu, ale głównie brzuchol, no i cellulit na pupie...