Milenka, nic sie nie martw, na laktacje najlepsze co mozesz zrobić to przystawiać dzieci jak najczęściej. Ja z córą długa walczyłam o pokarm, po 3 tygodniach dopiero przyszedł i było go tyle,że szklankami wylewałam, karmiłam 2,5 roku. A jesli sie nie uda, to nic przeciez się nie stanie. Najważniejsze dla dzieci, aby mama była szczęśliwa i nie zamartwiała się
Postanowiłam,że donoszę ciążę do 38 tygodnia co najmniej i moje dzieci będą ważyć po 3,5 kg, hehe, ale mam ambitny plan

Palinka, zdrówka dla małej, oby choróbsko szybko przeszło
Współczuję Wam z tym niespaniem w nocy. Ja śpię super, wprawdzie wstaję 6,7 razy, a to na siku, a to do synka,ale nawet się wysypiam.
W ogóle nie mogę się wysikać, jak stoję to chce mi sie siku, a jak usiąde na kibel, to nie moge się wysikać. Taki ucisk już kurczę
Postanowiłam,że donoszę ciążę do 38 tygodnia co najmniej i moje dzieci będą ważyć po 3,5 kg, hehe, ale mam ambitny plan

Palinka, zdrówka dla małej, oby choróbsko szybko przeszło
Współczuję Wam z tym niespaniem w nocy. Ja śpię super, wprawdzie wstaję 6,7 razy, a to na siku, a to do synka,ale nawet się wysypiam.
W ogóle nie mogę się wysikać, jak stoję to chce mi sie siku, a jak usiąde na kibel, to nie moge się wysikać. Taki ucisk już kurczę