reklama

Ciąża bliźniacza

Karola- Laura ma 4 latka ale jest z niej mały ,,diabełek'' dlatego będę musiała mieć oczy szeeeroko otwarte... póki co jest taka opcja że mąż będzie mi pomagał bo wcześniej będzie zaczynał pracę i wcześniej kończył...
moja teściowa też już w pogotowiu ..ale ona jest ,,specyficzna'' więc będę starała się nie prosić jej za często o pomoc...

reklama
moj maciek tez taki jest :) uwielbia sie tulic i calowac :) teraz jak zlozylismy lozeczka to chodzi i pokazauje gdzie ktora dziewczynka bedzie spala, ale ile z tego do niego dociera to nie wiem..

maciek sobie zazyczyl lego duplo Zoo :) dostal farme i super sie nia bawi po kilka godz dziennie nawet :) tez sie boje co to bedzie ale mam nadzieje ze bedzie dobrze ;) mnie poki co mecza wyjazdy meza.. znow go 4 dni teraz nie bedzie :((( a mi juz ciezko strasznie nad mlodym zapanowac :(

Kurcze dziewczyny nie lada problem jak juz ma sie jednego brzdąca, a tu jeszcze nie jedno a dwójka dojdzie..na pewno poczatki beda ciezkie, ale dacie rade!!Kto jak nie my ;-).
Palinka kup sobie moze jakis specyfik nawadniający, hydronea jest ok i trzymaj sie dzielnie!!
yogusta mam juz wszystko oprócz kosmetyków, pampków i monitorów oddechu.Laski kupujcie juz wszystko,pierzcie i prasujcie, bo mi wyszło od cholery tego..gdyby nie tesciowa, która za tydzien przyjezdza poprasować to nie wiem czy juz dałabym rade..
Tossa kiedy miałas tansfer tak z ciekawości?

A co to jest ta punkcja i transfer? te terminy pojawiają sie juz którys raz na forum a ja jaks niedouczona jestem:zawstydzona/y:
Mój mąz tez sporo wyjezdza np jutro ale na noc juz nie zostaje sama, przyjezdzają moi rodzice, boje sie ze w razie czego to co z Franiem bym zrobiła.
MamaMacka, ja tez nie wiem ile Franek z tego wszystkiego kuma????

Oj muszę sie wziąć za pranie ciuszków i prasowanie :eek::eek:

Moja starsza córa będzie napewno super dla maluchów, ale młody, już to widze, jak będzie gryzł, płakał, OMG.
Własnie, Jagódka napewno na swój sposób Ci pomoze, młody bedzie pewnie w niezłym szoku, 4 dzieci to wyzwanie naprawde ale duza rodzina jest super- jakie fajne swieta.
A na kiedy masz termin z usg?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry