reklama

Ciąża bliźniacza

my łóżeczka mamy w pokoiku ale też tam się zmieścił nasz 2osoby fotel rozkładany więc najpierw będziemy spać u dzieciakó

co do cyfry dzwoniłam ale to co zaoferowali to niech sobie wsadzą ....

po nowym roku ma ruszyć u nas na osiedlu nowy dostawca kablówki i internetu więc w cenie abonamentu cyfry 55zł będziemy mieć kablówkę za 30zł i internet za 20 a obecny internet wtedy też wypowiemy

no my samochód wzięliśmy jak już w ciązy byłam i wzięliśmy kombi , co prawda nie jest wielkie ale zawsze większy ten bagażnik niż normalny

z mężem się śmiejemy że jak dzieci się z domy wyprowadzą to my spłacimy kredyt za mieszkanie i wreszcie zaczniemy żyć pełnią życia w wieku 55lat :D

Ostatnia edycja:
reklama
Youstta,jak Ty to robisz, ja żrem jak opętana i tylko 6kg na plusie, az strach pomysleć jak te dzieci się tam pomieszczą. jak chcesz odstąpić kilka kg to wezmę .
Milenka, trzymasz dziewczynki w jednym łóżeczku, czy masz dwa osobne?

Kochana w dzien mam na dole dwa koszyczki-moses baskets itam sobie spia, u nas w sypialni maja jedno lozeczko i narazie spia razem, a u siebie w nursery maja dwa cotbeds ale jeszcze w nich nie spia ;)

Cześć Dziewczynki...
ja się szykuje do lekarza... całą noc wymioty i okropny kaszel..mam już serdecznie dość..nie mogę patrzeć jak ona się męczy...

U nas chłopaki na początku będą w jednym łóżeczku :-)

Agatko a Ty co się nic nie odzywasz?

MamaMaćka- właśnie gdzie Ty masz te kg:-) na zdjęciach wyglądasz bosko :-)

wzięłam oddech i nabrałam dystansu do tej paranoi,
dzisiaj dowiem sie kiedy cc, trzymajcie kciuki.
A....i jeszcze raz bardzo Wam dziekuje za wsparcie i opowiedzenie sie po stronie liberalnego miejsca do spotkan a nie inwigilacji kazdego postu. Jestescie superowe, ściskam i całuje

Hejka..za mną pierwsza nieprzespana noc..zgaga nie dawała mi spac normalnie i nic nie pomaga!!

Milenka co dostałas od lekarza na zgage i cofki?Moze jeszcze zdążysz mi odpowiedziec, bo do szpitala ide i poprosiłabym o ten specyfik.

Palinka idz koniecznie, to juz strasznie długo trwa..biedna córeczka..

yogustta wez ze soba nospe, jakby ból sie nasilił.

Tossa mi tez wczoraj poznym wieczorem brzuch falował jak szalony :-) suuuper uczucie!!

Ciekawe co u Karoli..o i już wiem :-).Trzymaj sie kochana..juz na mecie jestes!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry