reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
mamaMacka oj wierze kochana..ale tylko 16 dni, dasz rade,ty z tych dzielnych :-).Ja jeszcze tyle dni ojaaa..a juz mi zle i ciezko w kazdej pozycji.

walawanderki jak samopoczucie?

My dziś mielismy wizytę u dentysty, a w drodze powrotnej udało mi się zakupić pierwsze ciuszki dla bliźniaków. Ale słodkości ....
Jeszcze tylko obiadek zrobić i podsprzatnąc w mieszkaniu i będzie git. Dzień zleci.

marylion74
user-offline.png
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!,SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marylion - gratulacje!
Nie będę nadrabiać wątków,bo jestem za bardzo zdenerwowana i nie mam czasu...Napiszę w skrócie...Z powodu spraw rodzinnych nie wiem kiedy pojawię się na forum. Proszę żebyście się nie martwiły,że mnie nie ma :) Karola życzę,abyś jak wrócę na forum już była po porodzie!! Pozdrawiam was wszystkie!!

Ostatnia edycja:
reklama
Marylion gratulacje!!!!!!!

Palinka moja miała tylko obowiązkowe szczepienia :-( Bliźniaki na pewno będziemy szczepić na rotawirusy, bo nie chciałabym, żeby przechodziły to tak jak Ola a ponoć ta szczepionka zmniejsza objawy wirusa. Ola przy rotawirusie przez prawie 2 tyg miała straaaszną biegunkę i tyle czasu była na kroplówkach. Zdrówka dla córci!!!!!!!!!!!!!

Ja byłam dziś z Olą na kontroli i kurcze w oskrzelach nadal szmery a już 7 dni antybiotyk bierze i musi go jeszcze do piątku dostawać. Czyli w tym miesiącu nici z przedszkola po po takim czasie na antybiotykach organizm będzie wyjałowiony :-( Jestem wykończona przez nieprzespane noce. Ola ma takie napady kaszlu, że boję się zasnąć, bo mam schizy, że coś jej się stanie :-(

Byłam dziś w mieście z zamiarem kupienia pościeli do łóżeczek i byłam zszokowana cenami!!!! Kupiłam dla chłopców tylko kocyki a na allegro jeden kombinezon (drugi mam identyczny w domu :-) ) Cudowny kombinezon dla chłopca lub dziewczynki (1868534297) - Aukcje internetowe Allegro. No i reszta zakupów też odbędzie się przez allegro, jedak mimo kosztów wysyłki i tak jest taniej.

Karola daj znać na kiedy masz termin :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry