Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aga ja oczywiscie nie jestem specjalistom ale jak na takie wczesniaczki to Twoje maluchy swietnie wygladaja i mam nadzieje ze bedzie mialo to wplyw na ich zdrowko i powrot do domku
i budze o wpol do 8

Dziewczyny czemu tak sie dzieje, że sa te skurcze kiedy na poród jeszcze nie czas?, podobno natura jest taka mądra czy ona nie wie kiedy nasze dzieci maja tp? Czy sa jakies sygnały skracajacej sie szyjki i zbliżajacego sie porodu żeby moc to wyłapac np w przerwach między wizytami? Ja ogólnie czuje sie dobrze ale teraz jak brzuszek tak skoczył czuje napieranie w dole brzucha i nie wiem czy to normalne ? bo nie ejst to jakies bolesne czy uciązliwe. Czy my naprawde nie znamy dnia a ni godziny?
Dziewczyny ajak Wy liczycie tc?, te rozpoczęte czyli np jak ja mam 18t5d to jestem w19tc czy 18 według Was?
No i sie okazalo, ze szyjka ma okolo 2 cm
a w poprzedniej ciazy nie bylo zadnych objawow i tez sie skracala

Wspominala cos o bolach brzucha, miala pojechac na izbe i od tego czasu cisza.... Mam nadzieje, ze wszystko ok...