moniora02
Fanka BB :)
GP jest w Irlandii lekarzem rodzinnym.Tutaj taki prowadzi ciąże i lekarz lub położna w szpitalu.Wizytę mam za godzinkę.Później dam znac.PA:-)agaB - "posprzątałam i poprasowałam"- ja Cię podziwiam! Moje możliwości ruchowe ograniczają się głównie do załatwiania potrzeb fizjologicznych (jedzenie i kibelek). Cała reszta to dla mnie wysiłek ponad miarę. Wczoraj próbowałam wyprasować 2 poszewki dla dzidziołków i skończyło się tylko na wpięciu a zaraz potem wypięciu żelazka z prądu
Nieźle się trzymasz :-)
magda b - Ty mnie nie strasz kobieto, bo wczoraj też miałam cos na kształt biegunki, ale nie aż takiej jak dziś. Jeju, dobrze że jutro mam wizytę u gina, to sprawdzi co tam u mnie słychać i czy mam sie szykować na roztrojenie już czy jeszcze za chwilę.
moniora - a co to jest GP? Uważaj na siebie i odpoczywaj ile się da. Trzymaj się!
-
Nieźle się trzymasz :-)
A nie masz już dosyć tego brzuszyska? Była dziś ze mną u gina kobietka w 37tc, a brzuch miała tak ogromny że myślałam że będzie miała bliźnięta. A ona mi powiedziała że będzie mieć synka i jak była dwa tyg temu to ważył 4300!!! Będzie rodziła naturalnie