reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
u nas tez pogoda srednia tzw barowa ale nas to nie obowiazuje poki co;D
kochane powiedzcie mi ma ktoras juz takie bolesne kopniaki od maluszkow?bo mi jeden niestety ale daje popalic ze boli jak kopnie i glowka tak nisko wierci mi miedzy nogami tez uciska boli no ale co zrobic..drugi oczywiscie oaza spokoju:D

Zgadzam sie co do pasów,że nalezy je zapinać:tak:

Agatka tak to jest że kopniaki nie zawsze są przyjemne,zwłaszcza jak dziecko czy dzieci są duże i zależy gdzie wepchnie tą swoją stópkę czy rączkę.Ja pamiętam jak juz pod koniec ciąży moja córka mnie kopała to nie raz aż mnie wykręcało z bólu.Często nawet sa żebra poobijane po tych kopach.

u mnie tez deszcze i od czasu do czasu snieg
uciekam na bigos z kopytkami
mialam rozmowe z tesciowa to powiedziala zebym sie nie gniewala i ze co bedzie to i tak bedzie kochac ale ja musialam jej to powiedziec bo bym z nerwow nie wytrzymala

Tak sobie myślę,ze ten czas bardzo szybko leci.Pod koniec maja mam w planie miec już wszystko kupione i przygotowane dla bobasów.Tak sie nie raz zastanawiam czy donoszę do terminu,albo prawie do terminu:-) W każdym razie chciałabym,zeby dzieci siedziały w brzuszku jeszcze 2,5 miesiąca.

Dzięki:)Mój lekarz mówi że wszystkie kg które przytyłam to poszły w brzuszek.Moja normalna waga sprzed ciąży to 50-53kg a obecnie ważę prawie 58;-)

Co do ubranek to mam masę począwszy od rozmiaru 50 do 80 po dzieciach mojej siostry i mojej córeczce,ale muszę dokupić jakieś na wyjscie ze szpitala i parę najmniejszych bodów rozpinanych po długości:tak:

Asiu co słychać u ciebie i Twoich maleństw?Mam nadzieję z e jesteś jeszcze w trójpaku to maleństwa podrosną:tak:

A ja tak myślę że pod koniec maja już pod nóż pójdę:szok: U mnie cesarka na bank bo z córką miałam i to w dodatku pionowe cięcie,a teraz jak mi się ta blizna okropnie rozeszła:baffled: i bardzo ciemna jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry